Φανταστείτε πόσοι χρωστούν και κάνουν φάρσες στην Εφορία Reviewed by Momizat on . Τελειωμό δεν έχουν οι φάρσες για τοποθέτηση βόμβας στην πόλη μας. Κάθε λίγο και λιγάκι, μία στα Δικαστήρια, μία στην Εφορία. Σειρά είχε σήμερα το πρωί η Εφορία, Τελειωμό δεν έχουν οι φάρσες για τοποθέτηση βόμβας στην πόλη μας. Κάθε λίγο και λιγάκι, μία στα Δικαστήρια, μία στην Εφορία. Σειρά είχε σήμερα το πρωί η Εφορία, Rating: 0

Φανταστείτε πόσοι χρωστούν και κάνουν φάρσες στην Εφορία

Φανταστείτε πόσοι χρωστούν και κάνουν φάρσες στην Εφορία

Τελειωμό δεν έχουν οι φάρσες για τοποθέτηση βόμβας στην πόλη μας. Κάθε λίγο και λιγάκι, μία στα Δικαστήρια, μία στην Εφορία. Σειρά είχε σήμερα το πρωί η Εφορία, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση, έπειτα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία ενώ συγχρόνως εκκενώθηκε το κτίριο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, οι οποίοι και έλεγξαν εξονυχιστικά το κτήριο, χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι, αφού, όπως αποδείχτηκε, επρόκειτο για μία ακόμη φάρσα. Μετά το πέρας της έρευνας οι συναλλαγές συνεχίστηκαν στην Εφορία κανονικά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή