Φεστιβάλ μαθητικής δημιουργίας σχολείων του Δήμου Φαρκαδόνας Reviewed by Momizat on . Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας στους Ταξιάρχες, σήμερα Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείο Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας στους Ταξιάρχες, σήμερα Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείο Rating: 0

Φεστιβάλ μαθητικής δημιουργίας σχολείων του Δήμου Φαρκαδόνας

Φεστιβάλ μαθητικής δημιουργίας σχολείων του Δήμου Φαρκαδόνας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας στους Ταξιάρχες, σήμερα Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου.

Φωτογραφία του Χρήστος Τρικάλης.

Το Φεστιβάλ διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων υπό την αιγίδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων και έλαβαν μέρος τα εννέα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας και το νηπιαγωγείο Ταξιαρχών.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες των σχολείων, στους εκπαιδευτικούς και στους διοργανωτές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, για το εξαιρετικό μουσικοχορευτικό θέαμα και στα υπόλοιπα δρώμενα που παρουσιάστηκαν στο φεστιβάλ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή