Φεστιβάλ Νέων διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Το 1ο Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ είναι γεγονός. Στην Ελλάδα των μνημονίων της φτώχειας και της εξαθλίωσης εμείς η νέοι και οι νέες ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με μία γιορτή δημοκ Το 1ο Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ είναι γεγονός. Στην Ελλάδα των μνημονίων της φτώχειας και της εξαθλίωσης εμείς η νέοι και οι νέες ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με μία γιορτή δημοκ Rating: 0

Φεστιβάλ Νέων διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα

Το 1ο Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ είναι γεγονός. Στην Ελλάδα των μνημονίων της φτώχειας και της εξαθλίωσης εμείς η νέοι και οι νέες ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με μία γιορτή δημοκρατίας, αντίστασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας. Πρωταγωνιστές στο έργο της αλλαγής είμαστε εμείς η νέα γενιά. Είμαστε αυτοί που θα σβήσουμε την πυρκαγιά που άναψαν τα μνημόνια και θα παλέψουμε για να ξαναχτίσουμε την κοινωνία και τη χώρα. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να φύγουμε από τη χώρα! Μένουμε για να συμβάλουμε στην αλλαγή! Να αγωνιστούμε για μια Ελλάδα με παιδεία και υγεία για όλους! Να αγωνιστούμε για αξιοπρέπεια. για πραγματική δημοκρατία!

Κάνουν τα πάντα για να μας διχάσουν, προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την αγανάκτηση που αυτοί δημιούργησαν. Από το να ποινικοποιούν τον κάθε άνθρωπο που σηκώνει κεφάλι μέχρι το να εξισώσουν τρομοκρατικά εγχειρήματα ,όπως η χρυσή αυγή, με τον αγωνιζόμενο λαό στις πλατείες και τις παρελάσεις! Δεν το κάνουν τυχαία. Ξέρουν ότι μία διχασμένη κοινωνία, λίγα μπορεί να καταφέρει! Προσπαθούν να δημιουργήσουν εμφυλιακές καταστάσεις παρουσιάζοντας ως μόνη λύση στο πρόβλημα την υποταγή σε αυτούς που μας έφτασαν ως εδώ! Δεν θα τα καταφέρουν!
ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!Το 1ο  Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα πραγματοποιηθεί στο Μύλο Ματσόπουλου Σάββατο 13 Σεπτέμβρη
στο χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν εκθέσεις φωτογραφίας,αφιερώματα,

προβολές ταινιών μικρού μήκους κ.α.Το  πολιτιστικό κομμάτι αμέσως μετά από τα πολιτικά δρώμενα θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τους NIGHTSTALKER.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή