ΦΕΤΙΧ – κατάστημα «στολίδι» για τα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Το ΦΕΤΙΧ είναι ένα απο τα καλύτερα μαγαζιά που υπάρχουν στην πόλη μας και μόνο αγάπη γιαυτό το μαγαζί!!!!!! Άψογη εξυπηρέτηση, εξαιρετική ποιότητα και υπέροχοι Το ΦΕΤΙΧ είναι ένα απο τα καλύτερα μαγαζιά που υπάρχουν στην πόλη μας και μόνο αγάπη γιαυτό το μαγαζί!!!!!! Άψογη εξυπηρέτηση, εξαιρετική ποιότητα και υπέροχοι Rating: 0

ΦΕΤΙΧ – κατάστημα «στολίδι» για τα Τρίκαλα

ΦΕΤΙΧ  – κατάστημα «στολίδι» για τα Τρίκαλα

Το ΦΕΤΙΧ είναι ένα απο τα καλύτερα μαγαζιά που υπάρχουν στην πόλη μας και μόνο αγάπη γιαυτό το μαγαζί!!!!!! Άψογη εξυπηρέτηση, εξαιρετική ποιότητα και υπέροχοι άνθρωποι .

Γυναικεία ενδύματα για να είστε κομψές κάθε στιγμή της ημέρας και  τσάντες που είναι το απόλυτο αξεσουάρ μόδας, αναδεικνύοντας το στυλ κάθε γυναίκας.

Στο ΦΕΤΙΧ  έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε από την πολύ  μεγάλη  ποικιλία . 

 Πολύχρωμα αξεσουάρ που θα σε κάνουν να τα θες όλα, και πολλά ακόμα σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις σε μία  πλούσια και απολαυστική από κάθε άποψη στην οδό Απόλλωνος 10 στα Τρίκαλα .  

Η φιλοσοφία του ΦΕΤΙΧ  είναι να προσφέρει «ολοκληρωμένες προτάσεις μόδας» στα γυναικεία αξεσουάρ υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές , που απευθύνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εργαζόμενης γυναίκας που την ενδιαφέρει να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας.

Η «προσιτή πολυτέλεια στο πνεύμα της μόδας» και η απαράμιλλη ποιότητα χαρακτηρίζουν  κάθε συλλογή του φέρει την υπογραφή  ΦΕΤΙΧ  .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή