Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2021: Πότε θα αρχίσουν – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα Reviewed by Momizat on . Ξεκινούν σε λίγες εβδομάδες οι φθινοπωρινές εκπτώσεις 2021, τις οποίες περιμένουν τα καταστήματα , προκειμένου να κινηθεί η αγορά και πριν τα Χριστούγεννα. Συγκ Ξεκινούν σε λίγες εβδομάδες οι φθινοπωρινές εκπτώσεις 2021, τις οποίες περιμένουν τα καταστήματα , προκειμένου να κινηθεί η αγορά και πριν τα Χριστούγεννα. Συγκ Rating: 0

Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2021: Πότε θα αρχίσουν – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2021: Πότε θα αρχίσουν – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Ξεκινούν σε λίγες εβδομάδες οι φθινοπωρινές εκπτώσεις 2021, τις οποίες περιμένουν τα καταστήματα , προκειμένου να κινηθεί η αγορά και πριν τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις  αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021, ενώ η διάρκειά τους θα είναι δύο εβδομάδες.

Όσο διαρκούν οι εκπτώσεις, στα προϊόντα που βρίσκονται στα καταστήματα θα πρέπει να αναγράφεται η αρχική και η τελική τιμή, ενώ επιτρέπεται να αναγράφεται και το ποσοστό της έκπτωσης.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Επίσης, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά. Μέχρι το τέλος του χρόνου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά για άλλες δύο Κυριακές και συγκεκριμένα στις 12 και στις 19 Δεκεμβρίου 2021.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή