"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την 1η Μαρτίου στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο  Τρικάλων, επί της οδού Κατσιμήδου, θα πραγματοποιηθεί το φιλανθρωπικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης μια σημαντική πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων με στόχο την ενίσχυση απόρων οικογενειών του νομού μας. Την προσπάθεια συνδράμει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και την στήριξή της στους πολίτες του νομού.
Για το θέμα αυτό δόθηκε σήμερα συνέντευξη τύπου στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη παρουσία του κ. Γεωργίου Τσίγκα Περιφερειακού Συμβούλου της Π.Ε.Τρικάλων, του κ. Άκη Αναστασίου Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού του Δήμου Τρικαίων, του κ. Κων. Θεοχάρη Προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων, του κ. Αχ. Μπέγα Γενικού Γραμματέα , του κ. Γ. Τσιγαρίδα Β’ Αντιπροέδρου, του κ. Β. Δραγούτσου Ταμία και του κ. Κ. Πρέβεζα Μέλους της Ένωσης.
Η στήριξη των άπορων οικογενειών ήταν, είναι και θα είναι για τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ένα ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό ζήτημα και με πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά και συμμετέχοντας σε προσπάθειες άλλων φορέων στηρίζει και ενισχύει έμπρακτα τους αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας.
Αυτή τη φορά στηρίζει την προσπάθεια της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων και συμμετέχει στην εκστρατεία «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης Γεμίζουμε Καλάθια Αγάπης ». Την προσεχή Τρίτη λοιπόν 1η  Μαρτίου στο Δημοτικό Κλειστό της πόλης των Τρικάλων από τις 12:00 έως τις 17:00 οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα ,είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων.
Στο τουρνουά συμμετέχουν 6 ομάδες από τις Τοπικές Διοικήσεις Ι.Ρ.Α :Τρικάλων, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Εξωτερικών Φρουρών του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης