Φιλεκπαιδευτική Αδελφότητα Τζούρτζιας – Έναρξη νέας χορευτικής μας χρονιάς & πολιτιστικών δραστηριοτήτων Reviewed by Momizat on . Αγαπητοί χορευτές-χορεύτριες, μέλη, φίλοι και φίλες της Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας Τζούρτζιας... Θα θέλαμε με χαρά να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της νέ Αγαπητοί χορευτές-χορεύτριες, μέλη, φίλοι και φίλες της Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας Τζούρτζιας... Θα θέλαμε με χαρά να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της νέ Rating: 0

Φιλεκπαιδευτική Αδελφότητα Τζούρτζιας – Έναρξη νέας χορευτικής μας χρονιάς & πολιτιστικών δραστηριοτήτων

Φιλεκπαιδευτική Αδελφότητα Τζούρτζιας – Έναρξη νέας χορευτικής μας χρονιάς & πολιτιστικών δραστηριοτήτων

Αγαπητοί χορευτές-χορεύτριες, μέλη, φίλοι και φίλες της Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας Τζούρτζιας…

Θα θέλαμε με χαρά να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της νέας χορευτικής μας χρονιάς!!!

Μετά από τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε όλοι μας, ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τις πόρτες της Αδελφότητά μας και να ξεκλειδώσουμε και πάλι το μεράκι μας για την παράδοση!!!

Η Αδελφότητα μετά από τις τελευταίες ανακοινώσεις θα ανοίξει, σύμφωνα με όσα διέπει ο νόμος και με σκοπό την προστασία όλων μας και την ομαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων μας.

Θα διδάσκονται παραδοσιακοί χοροί από την περιοχή του Ασπροποτάμου αλλά και ευρύτερα και θα γίνει μια προσπάθεια παρουσίασης διάφορων δραστηριοτήτων της καθημερινής ζωής των Βλάχων προκειμένου τα μικρά παιδιά να γνωρίσουν βιώματα των προγόνων τους….!!!

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και δέντρο

Σκοπός της Αδελφότητας είναι η διατήρηση της πολιτιστική μας ταυτότητας τόσο χορευτικά, όσο και ως προς τη συνέχεια στα ήθη και έθιμα της περιοχής μας !!!

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 6970942001 Ράπτη Ελένη – Μαλέμη Μαρία

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή