Φιλική ισοπαλία του ΑΟ Τρίκαλα στην Βέροια Reviewed by Momizat on . Ένα ακόμη “διδακτικό” φιλικό έδωσε ο ΑΟ Τρίκαλα που αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ στην Βέροια (0-0) με την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη να αμύνεται μαζικά Ένα ακόμη “διδακτικό” φιλικό έδωσε ο ΑΟ Τρίκαλα που αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ στην Βέροια (0-0) με την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη να αμύνεται μαζικά Rating: 0

Φιλική ισοπαλία του ΑΟ Τρίκαλα στην Βέροια

Φιλική ισοπαλία του ΑΟ Τρίκαλα στην Βέροια

Ένα ακόμη “διδακτικό” φιλικό έδωσε ο ΑΟ Τρίκαλα που αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ στην Βέροια (0-0) με την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη να αμύνεται μαζικά και τους “κυανέρυθρους” να δυσκολεύονται να βρουν χώρους για την εστία του Γιαγκόζη με την ομάδα της Ημαθίας να μην απειλεί την εστία των Τρικάλων .
Ο κ. Αντωνίου δεν είχε στην διάθεση του, τους Γκαλίτσιο, Χιντζίδη, Μπουντόπουλο, Καπός και Σιαλμάς ενώ “ντεμπούτο” με τα “κυανέρυθρα” έκανε ο Θανάσης Ντίνας.
Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό πριν το ματς του κυπέλλου με την Σπάρτη που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 16:00. Να σημειωθεί πως οι Τρικαλινοί αποχώρησαν με πολλά παράπονα από την διαιτησία του Μαλούτα που ακύρωσε κανονικό γκολ του Ντιατά στην εκπνοή.

Βέροια: Γιαγκόζης, Καψάλης (89΄Σταυρίδης), Δαμιανάκης, Σουλιώτης (57΄Τσιούχας), Κοζάκης (56΄Νύχταρης), Λάσκαρης, Μπλέτσας (58΄Δορής), Λίταινας (89΄Τσιότρας), Λαζόπουλος (74΄Πατσιαβούρας), Μπαστιάνος (56΄Ντεχέρ), Ρούνει (76΄Ζυγκερίδης)
ΑΟ Τρίκαλα: Αθανασόπουλος (46΄Αθανασόπουλος), Βέρτζος (82΄Μανώλης), Γιαννίτσης (46΄Κοτσώνης), Πάνος, Γκόλιας, Τεγούσης (46΄Τζόκιτς), Τσιάρας (46΄Αναστασόπουλος), Γροντής (46΄Τόμιτς), Μίλιεβιτς (68΄Ντίνας), Τσίπρας (46΄Ανδρεόπουλος), Ζγκούρι (46΄Ντιατά). /goaltrikala.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή