"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

ΦΛΟΥ: Οι χίλιοι λόγοι, η Ανάσταση του Γιαλιά και ο Κουσκουνάς!

lafarm

Σχετικά άρθρα

sportrikala :  

Έβγαλε γούστα ο  ΑΟΤ…

Για χίλιους λόγους

Για χίλιους λόγους που λέει και το γνωστό λαϊκό άσμα γουστάραμε την μεγάλη νίκη του ΑΟΤ επί της ΑΕΛ. Ο βασικότερος από τους χίλιους; Πανηγυρίσαμε ξανά μετά από καιρό τόσο έντονα όλοι όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο γιατί απλούστατα ο χθεσινός ΑΟΤ μας ενέπνευσε!!!

Ματ

Και να μην ξεχνάμε και τις κινήσεις ματ του υποτιμημένου στην προπονητικη σκακιέρα Ψιμουλάκη επί του υπερτιμημένου Σάκη Τσιώλη!

Διάλογος

Ο οποίος Τσιώλης είχε και διάλογο με τον Χρήστο Γιαλιά στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου. Χαρακτηριστικά του είπε ο δικός μας: «Είκοσι μέρες σε περίμενα» για να γνέψει καταφατικά ο προπονητής της ΑΕΛ.

Ξύσιμο

Μανούλα στο ξύσιμο ο Γιαλιάς πήρε τον λόγο μπροστά στις κάμερες και ευχαρίστησε τον επιστήμονα Αλέξη γιατί θα κάνει Καλή Ανάσταση!

Μούγκα

Δεν μας το συνηθίζει ο Κούγιας. Έχουν περάσει κάμποσες ώρες από το τέλος του αγώνα και δεν έχει εκδώσει ακόμη ανακοίνωση. Λογικά θα πρέπει να την περιμένουμε απ’ ώρα σε ώρα…

Κουσκουνάς

Ο Κουσκουνάς το περασμένο Σάββατο στην Λαμία έβαλε το πιο άρτια τεχνικά γκολ της φετινής σεζόν. Κατέβασε την μπάλα, ντρίμπλαρε αμυντικό και πλάσαρε υποδειγματικά. Χθες έδειξε ότι εκτός από το να σκοράρει (το έκανε άλλωστε δις) ξέρει και να …σερβίρει! Η ασίστ του στο γκολ του Ριζογιάννη όλα τα λεφτά. Το σημειώνουμε επειδή κάνα δυο φορές του την …είχαμε πει ότι δεν πασάρει από το δεξί στο αριστερό! Βελτιώνοντας και αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού του μπαίνει αυτόματα στο πάνω πάνω ράφι των εγχώριων επιθετικών!

Κόσμος

Ο κόσμος των Τρικάλων περισσότερος και πιο ζεστός από κάθε άλλη φορά φέτος. Είπε το τελευταίο αντίο στην ομάδα με εντυπωσιακό τρόπο γιατί ήταν το τελευταίο φετινό παιχνίδι εντός έδρας. Στις τέσσερεις τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν τα Τρίκαλα παίζουν εκτός με Παναιγιάλειο, Απόλλωνα και παίρνουν στα χαρτιά τα παιχνίδια με Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου.

Λαρισαίοι

Αλλά και η έλευση των Λαρισαίων εντυπωσιακή. Πήραν τον δρόμο της επιστροφής στεναχωρημένοι ενώ μερικά καλόπαιδα τα έβαλαν με τα ΜΑΤ ενώ άναψαν και κάποιες φωτιές…

Γλυκόπικρη γεύση

Η αλήθεια είναι ότι το χθεσινό ματς μας άφησε και μία γλυκόπικρη γεύση. Από την μία χαρά για την νίκη και την εμφάνιση, από την άλλη λύπη γιατί η ομάδα θα μπορούσε να είχε πάρει αγωνιστικά την άνοδο αν δεν γινόταν το ένα λάθος μετά το άλλο. Ειδικά η επιλογή Μαραντά έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα για την άνοδο.

3η θέση

Την 3η θέση την καπάρωσε ο ΑΟΤ μετά και την νέα γκέλα του Απόλλωνα επί της Παναχαϊκής με 1-1. Η πλάκα είναι ότι μπορούμε να βγούμε τρίτοι ακόμη και αν δεν τιμωρηθεί ο Απόλλων (κάτι που βέβαια είναι σίγουρο) μιας και τον έχουμε στον πόντο.

Παράπονα

Φίλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι τηλεοπτικά μου μετέφεραν ότι την μετάδοση δεν θα την έλεγες και …αντικειμενική. Ακόμη και στο …3-0 ο σχολιαστής έτρεφε ελπίδες για ανατροπή. Δεν άκουσα, δεν ξέρω, θα το τσεκάρω και θα σας πω…

«ΦΛΟΥ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης