"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Φοβερό φίνις ο Κώστας Νάκος στα 400 εμπόδια πήρε την πρωτιά στο Πανελλήνιο (Video)

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα 400 μέτρα με εμπόδια ο Κώστας Νάκος (ΓΣ Τρικάλων) κέρδισε πάνω στο νήμα τον Δημήτρη Λεβαντίνο (ΓΣ Κερατσινίου) με 51.84 (51.836). Ο Λεβαντίνος μπήκε πρώτος στην τελική ευθεία, ωστόσο στα τελευταία μέτρα ο Νάκος κατάφερε να τον φτάσει και τελικά να τον προσπεράσει.

Η Αναστασία Μαρινάκου  η οποία ανήκει στην ΓΕΑ Τρικάλων μπορεί να μην πήγε όσο καλά θα ήθελε στα 1.500 μ., ωστόσο έκανε καλή εμφάνιση στα 5.000 μ., όπου ήταν νικήτρια με 16.34.98 επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ. Η Μαρινάκου κατέκτησε τη δεύτερη νίκη της στο αγώνισμα, αφού ήταν πρώτη και το 2019 στο ίδιο στάδιο. Η νικήτρια του 2015, Αναστασία Καρακατσάνη (ΠΑΟ) ήταν δεύτερη με 16.42.55 και η Γκλόρια Πριβιλέτζιο (ΓΣ Γλυφάδας), νικήτρια της περσινής διοργάνωσης, τρίτη με 16.50.93.

Στα 800 μέτρα  ο Χρήστος Κοτίτσας (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) έκανε καλή κούρσα και πέτυχε τον αρχικό του στόχο, που ήταν η νίκη, με 1.50.47. Δεύτερος με 1.50.97 ήταν ο Θάνος Καλάκος (ΠΑΟ) και στην τρίτη ο Χαράλαμπος Λαγός που ανήκει στον ΓΣ Τρικάλων με 1.51.96. Ο Κοτίτσας πανηγύρισε φέτος την πρώτη του νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στη σφυροβολία η Σταματία Σκαρβέλη η οποία ανήκει στον ΓΣ Τρικάλων έφτασε στις τρεις νίκες στη διοργάνωση, αφού έστειλε τη σφύρα στα 69,83μ. επίδοση, που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ και της δίνει επιπλέον σιγουριά ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, διοργάνωση για την οποία είναι ήδη σε τροχιά πρόκρισης.

Η Σκαρβέλη είχε ακόμη μία μεγάλη βολή στα 68,58 μ. δείχνει της σταθερότητας και της σιγουριάς που έχει τη φετινή σεζόν. Η αθλήτρια είναι εδώ και ένα μήνα στην Ελλάδα και θα παραμείνει μέχρι και τον Αύγουστο, προκειμένου να γυμναστεί με τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου και να συμμετάσχει και στους υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης