Φοβούνται οι μεγαλύτερης ηλικίας την τεχνολογία; Reviewed by Momizat on . Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας (ΑΚΕΘ) σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρία Δήμου Τρικκαίων e-trikala ΑΕ συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Τεχνοφοβία. Μέση κ Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας (ΑΚΕΘ) σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρία Δήμου Τρικκαίων e-trikala ΑΕ συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Τεχνοφοβία. Μέση κ Rating: 0

Φοβούνται οι μεγαλύτερης ηλικίας την τεχνολογία;

Φοβούνται οι μεγαλύτερης ηλικίας την τεχνολογία;

Το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας (ΑΚΕΘ) σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρία Δήμου Τρικκαίων e-trikala ΑΕ συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Τεχνοφοβία. Μέση και τρίτη ηλικία».

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα γίνουν παρουσιάσεις των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων VINTAGE ” Αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών για ηλικιωμένα άτομα στην Ευρώπη” και ElderSpaces «Διαχείριση των Κοινωνικών Σχέσεων Ηλικιωμένων Ανθρώπων για καλύτερη Επικοινωνία, Δραστηριοποίηση και Αλληλεπίδραση» από τις ομάδες έργων των δύο οργανισμών (ΑΚΕΘ και e-trikala) καθώς και ομιλίες που αφορούν στις δραστηριότητες και στα προγράμματα που υπάρχουν στην περιοχή μας με αντικείμενο τις νέες τεχνολογίες και την τρίτη ηλικία από τους:

– κ. Νικόλαο Κατσίκα. Διευθυντή 1ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Τρικάλων
– κ. Λεωνίδα Μποντίλα. Υπεύθυνο Πληροφορικής και νέων Τεχνολογιών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων
– Εκπρόσωποι του ΚΑΠΗ και του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ

Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα υπάρχει ειδικός χώρος όπου θα γίνεται η επιτόπου επίδειξη του λογισμικού VINTAGE καθώς και της εφαρμογής ElderSpaces. Η όλη εκδήλωση θα αναμεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου με την βοήθεια της υπηρεσίας ustream.

Πληροφορίες: e-Trikala 24310 74442
ΑΚΕΘ 24310 24697

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή