Φονικό ζηλοφθονίας στην Εγνατία οδό Reviewed by Momizat on . Δεν άργησε να πέσει φως στο άγριο φονικό που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη ανήμερα της Παναγίας, όταν ένας διερχόμενος οδηγός βρήκε ένα ζευγάρι νεκρό δίπλα σε σταμ Δεν άργησε να πέσει φως στο άγριο φονικό που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη ανήμερα της Παναγίας, όταν ένας διερχόμενος οδηγός βρήκε ένα ζευγάρι νεκρό δίπλα σε σταμ Rating: 0

Φονικό ζηλοφθονίας στην Εγνατία οδό

Φονικό ζηλοφθονίας στην Εγνατία οδό

Δεν άργησε να πέσει φως στο άγριο φονικό που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη ανήμερα της Παναγίας, όταν ένας διερχόμενος οδηγός βρήκε ένα ζευγάρι νεκρό δίπλα σε σταματημένο αυτοκίνητο, στην Εγνατία οδό, 1,5 χιλιόμετρο μετά το ρεύμα εξόδου προς Ξυλούπολη, στην περιοχή του Λαχανά.

Θύματα μια γυναίκα 42 ετών και ένας άνδρας 47 ετών. Εκείνη, έφερε τραύμα από καραμπίνα στο στήθος κι εκείνος στο πηγούνι. Βρέθηκαν στις 09:30 το πρωί του Δεκαπενταύγουστου μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, τα θύματα είναι ανδρόγυνο και πρόκειται για έγκλημα πάθος. Όπως αναφέρει το seleo.gr, ο άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όπως αναφέρεται, ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και σκότωσε τη γυναίκα του γιατί πίστευε πως τον απατούσε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή