Φουντώνει η πολιτική διαφωνία για τη συμπόρευση των “τριών” Reviewed by Momizat on . Με (αντ)επίθεση από τον Γ. Παπασίμο στη ΝΕ Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ, συνεχίζεται η συζήτηση για τη συμπόρευση των "τριών" με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο τρικαλινός πολιτικός αντιστ Με (αντ)επίθεση από τον Γ. Παπασίμο στη ΝΕ Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ, συνεχίζεται η συζήτηση για τη συμπόρευση των "τριών" με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο τρικαλινός πολιτικός αντιστ Rating: 0

Φουντώνει η πολιτική διαφωνία για τη συμπόρευση των “τριών”

Φουντώνει η πολιτική διαφωνία για τη συμπόρευση των “τριών”

Με (αντ)επίθεση από τον Γ. Παπασίμο στη ΝΕ Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ, συνεχίζεται η συζήτηση για τη συμπόρευση των “τριών” με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο τρικαλινός πολιτικός αντιστρέφει τα περί πολιτικής κωλοτούμπας, με διαφορετικά επιχειρήματα, ρίχνει ένα βέλος σχετικά με τα εσωτερικά της ΔΗΜΑΡ και εμπλέκει Γκέμπελς και Στάλιν. Η ουσία είναι ότι στα πολιτικά ζητήματα μπορεί άνετα να δοθεί απάντηση από τη ΝΕ του κόμματος, αφού θίγονται θέματα προϊούσας δράσης, αλλά και σύγχρονης κατάστασης. Το ερώτημα είναι, πώς θα απαντήσει η Νομαρχιακή της ΔΗΜΑΡ;

(Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του κόμματος)

 

 

Οταν τα επιχειρήματα στερεύουν … ξεπροβάλλει ο «ανανεωτικός» σταλινικός λασπολόγος

 

Του Γεωργίου Παπασίμου

 

 

Διαβάζοντας την πολιτικά «θλιβερή» ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΔΗΜ.ΑΡ. Τρικάλων, εν σχέσει με την συνέντευξη Τύπου, που δώσαμε προχθές ως πρώην υποψήφιοι του κόμματος αυτού στις Εθνικές Εκλογές του 2012, δηλώνοντας την πολιτική μας στήριξη στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές, με την επισήμανση, ότι απαιτείται η συγκρότηση ενός ισχυρού αντιμνημονιακού, προοδευτικού μετώπου Σωτηρίας της Χώρας με πυρήνα αυτόν, το κεντρικό συμπέρασμα που προκύπτει απ’ αυτήν, είναι ο τίτλος της παρούσας απάντησης: Όταν τα επιχειρήματα δεν υφίστανται, τότε προβάλλει η «γκεμπελικής» μορφής λασπολογία.

Ως προς την ουσία της ανακοίνωσης, υπάρχουν δύο πολιτικές παρατηρήσεις και μία απάντηση προσωπικού χαρακτήρα.

Πρώτον, δεν είναι, άραγε, η ύστατη μορφή πολιτικής «κατάπτωσης» ενός οργάνου πολιτικού κόμματος, να μην τολμά να θίξει τα πολιτικά ζητήματα, που προέκυψαν από την συνέντευξη Τύπου και να μένει άφωνο «περί της ταμπακιέρας»; Πώς, δηλαδή, ένα ελπιδοφόρο πολιτικό κόμμα, που εμφανίσθηκε μέσα στην κρίση του κλεπτοκρατικού δικομματικού συστήματος ως η «σοβαρή αντιμνημονιακή Αριστερά» και ως ο «καταλύτης» για την δημιουργία ενός ισχυρού σοσιαλιστικού κινήματος στην Ελλάδα (πείθοντας πολλούς, μεταξύ των οποίων και εμένα, εξαιτίας αυτού του πολιτικού πλαισίου), εντός δέκα (10) ημερών (μεταξύ των δύο εκλογικών διαδικασιών Μαΐου – Ιουνίου 2012), να μετατραπεί, με «ετσιθελική» απόφαση της πολιτικής του ηγεσίας, σε «πρόθυμο στυλοβάτη» του καταρρέοντος δικομματικού κλεπτοκρατισμού της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., όταν, μάλιστα, προεκλογικά τόνιζε πομπωδώς, ότι δεν θα μετατραπεί σε πολιτικό «καθαρτήριο» αυτών;

Δεύτερον, πώς εξηγείται, άραγε, η τεράστια «φυλλοροή» στελεχών, μελών και φίλων της ΔΗΜ.ΑΡ. στον Νομό μας, που συγκροτούσαν αυτήν προεκλογικά, την στιγμή που, στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές έλαβε ένα εκ των δύο μεγαλύτερων ποσοστών πανελλαδικά και εξέλεξε βουλευτή, στον βαθμό που να τίθεται βασανιστικά το πολιτικό ερώτημα, αν και από ποιους υφίστανται τα πολιτικά όργανα της ΔΗΜ.ΑΡ. στον Νομό;

Τέλος, ως προς την επισήμανση – απάντηση στην «άθλια» προσωπική λασπολογία σε βάρος του προσώπου μου, που εμπεριέχεται σ’ αυτή την «κατάπτυστη» ανακοίνωση, με την φράση: «… θα του ευχηθούμε καλή προσγείωση στις πολιτικές του κωλοτούμπες, για τις οποίες είναι γνωστός σε όλους», είναι προφανές, κατ’ αρχήν, ότι ο «αφανής» συντάκτης αυτής της ανακοίνωσης υστερεί παντελώς στην κατανόηση της Ελληνικής γλώσσας.

Γιατί, πολιτική «κωλοτούμπα» κάνει κάποιος, ο οποίος δηλώνει «αντιμνημονιακή Αριστερά», αλλά μετατρέπεται ξαφνικά, υπό την «ψευδοφαντασιακή» αντίληψη της «κυβερνώσας Αριστεράς», σε πολιτικό «υποπόδιο» του δικομματικού κλεπτοκρατισμού της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., που, ενώ διέλυσαν την Χώρα και τα λαϊκά στρώματα στην ύστερη φάση της Μεταπολίτευσης, εμφανίζονται σήμερα, ελέω αυτού, που τους έδωσε το απαραίτητο ηθικό του κύρος στην πρώτη φάση, και ως οι «σωτήρες» αυτής, κατά τον μνημονιακό «οδοστρωτήρα», που μετέτρεψε την Ελλάδα σε «αποικία χρέους».

Όσον αφορά εμένα προσωπικά, η τριαντάχρονη πολιτική μου δράση είναι απόλυτα διαφανής, ισχύοντας αυτό που λέει ο Λαός μας: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται». Θα θυμίσω στον άγνωστο σ’ εμένα τρομώδη «σταλινίσκο», που συνέταξε την ανακοίνωση αυτή, ότι σε όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκομαι πάντοτε σταθερά στην κοίτη της σοσιαλιστικής πατριωτικής αριστερής παράταξης του μη δογματικού μαρξισμού, χωρίς να έχω ποτέ το παραμικρό υλικό όφελος ή να λάβω ως αντάλλαγμα οποιοδήποτε άλλο officio, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και τα μέλη της ευρύτερης οικογένειάς μου, αλλά και οι πολιτικοί μου φίλοι. Και αυτό, γιατί επέλεξα να υπηρετώ σταθερά και αδιαπραγμάτευτα αυτό το ιδεολογικό πλέγμα, χωρίς εξαργύρωση ανταλλαγμάτων, με αποτέλεσμα να μου παρέχει μόνο δυσκολίες και βάρη. Έτσι, ενώ υπήρξα Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Διαφώτισης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. έως το 1994, όταν αυτό εμφάνισε ισχυρές τάσεις συντηρητικής μετάλλαξης, συμμετείχα στην ίδρυση του ΔΗ.Κ.ΚΙ., το οποίο υπηρέτησα ως μέλος της Πολιτικής του Γραμματείας από το 1995 έως το 2004, που διαλύθηκε, παραμένοντας από τότε, έως το 2012, ανένταχτος. Συμμετείχα στις Εκλογές του 2012 με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜ.ΑΡ., πειθόμενος και ελπίζοντας στις προεκλογικές της δεσμεύσεις (που, δυστυχώς, διαψεύσθηκαν απνευστί).

Σήμερα, ως μέλος του Δ.Σ. της Κίνησης Ιδεών και Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ» με Πρόεδρο τον Καθηγητή Νίκο Κοτζιά, συμμετέχω και αγωνίζομαι για την δημιουργία ενός ισχυρού, αντιμνημονιακού, προοδευτικού, πατριωτικού μετώπου Σωτηρίας, με κεντρικό πυρήνα τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που θα αποτρέψει την «αποικιοποίηση» της Ελλάδος και την περαιτέρω εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού.

Με βάση τα παραπάνω, η μοναδική φράση, που αντιστοιχεί στους εναπομείναντες της Νομαρχιακής Επιτροπής στην ΔΗΜ.ΑΡ. Τρικάλων, είναι «Αιδώς Αργείοι».

 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή