"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Φουντώνουν οι φήμες για κάλπες στις 9 Απριλίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τον Απρίλιο να φαντάζει ως ο πιθανός μήνας που θα στηθούν οι κάλπες των εκλογών, θολό παραμένει ακόμα το τοπίο για την ακριβή ημερομηνία προκήρυξης των εκλογών.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν πως η ημερομηνία των εκλογών θα είναι η 9η Απριλίου ωστόσο δεν αποκλείεται να προκηρυχθούν και μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 2 Απριλίου.

Πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι έχει αποφασιστεί η διάλυση της Βουλής στις 10 Μαρτίου. Μάλιστα φέρεται να έχουν αποσταλεί και σχετικά sms προς ανώτερα κομματικά στελέχη της Ν.Δ. στην Αθήνα αλλά και στην περιφέρεια.

Έχοντας μπει πλέον στην τελική ευθεία και με δεδομένο πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να πάμε σε δεύτερες εκλογές τότε η 14η Μαΐου είναι ίσως η ημερομηνία διεξαγωγής των δεύτερων εκλογών.

Με τα κόμματα να συμπληρώνουν τα τελευταία κομμάτια στο παζλ των ψηφοδελτίων όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες βάζοντας τέλος στις φήμες και ανοίγοντας το δρόμο για την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τον γιατρό φοβήθηκε και ο Γιαννάκης ο Χάϊδος και την έκανε για τον ΣΥΡΙΖΑ..αλλά κανείς από τους δύο δεν κάνει για το Εθνικό Κοινοβούλιο..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης