"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Φουντώνουν οι φήμες για μεταγραφή Ρονάλντο στη Γιουβέντους

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άμεσες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ενδιαφέροντος της Γιουβέντους για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης η «βέκια σινιόρα» προσφέρει 100 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Πορτογάλο σταρ των γηπέδων.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Έτσι, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Jugones» του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού «La Sexta», ο 33χρονος επιθετικός αναμένεται να αλλάξει στέγη μετά από εννέα χρόνια στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Σε ό,τι αφορά την ρήτρα ύψους 1 δισ. ευρώ, που προβλέπεται στο συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε ο Ρονάλντο στα τέλη του 2016, η ισπανική εφημερίδα «Marca» υποστηρίζει ότι αφορά μόνο μετακίνησή του σε άμεση ανταγωνίστρια (δηλαδή στην Μπαρτσελόνα) και ότι ο Πορτογάλος και ο «δαιμόνιος» μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, έχουν στα χέρια τους έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο οι απαιτήσεις της Ρεάλ για μεταγραφή του σε άλλη ομάδα θα πρέπει να είναι «λογικές».

Οι φήμες για μεταγραφή του Ρονάλντο έχουν ενταθεί την τελευταία εβδομάδα. Εκτός απ’ τη «Marca» που έγραψε σήμερα ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και ότι μόνο ένα εμπόδιο της τελευταίας στιγμής θα την ανέτρεπε, η πορτογαλική  «A Bola» έγραψε επίσης ότι οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη.

Μια μετακίνηση του Ρονάλντο φαντάζει άλλωστε πιο κοντινή από ποτέ, ειδικά μετά τους υπαινιγμούς του λίγομετά τον τελικό του Champions League, που είχε μιλήσει σε παρελθοντικό χρόνο για τη συμμετοχή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης