"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Φρέσκο Γάλα Τρίκκη – Πιο φρέσκο δεν γίνεται !!

lafarm

Σχετικά άρθρα

H ΤΡΙΚΚΗ, συνεπής στην ιστορία της δεν εννοεί να εγκαταλείψει τη σχέση ποιότητας που τη συνδέει άρρηκτα, πάνω από 50 χρόνια, με τους καταναλωτές.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΙΚΚΗ

Γι’ αυτό και «σχεδίασε» με πολύ προσοχή και με τη δέουσα επιστημονική προσέγγιση το «Γάλα ημέρας», προσδίδοντας σε αυτό όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που συμπεριλαμβάνει ο όρος: ΦΡΕΣΚΟ !

Το «Γάλα ημέρας» συλλέγεται καθημερινά από τις πλέον σύγχρονες μονάδες της Θεσσαλίας, πιστοποιημένες για τη μη χρήση μεταλλαγμένων ζωοτροφών.

Λίγο μετά το άρμεγμα θα μεταφερθεί στο Εργοστάσιο της ΤΡΙΚΚΗ και μέσα από τη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου θα παστεριωθεί, ομογενοποιηθεί, ώστε να πάρει το δρόμο  προς τα σημεία διανομής και από κει, να καταλήξει στο ποτήρι σας ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ, ολόφρεσκο και πλούσιο σε διατροφική αξία.

Η αδιαμφισβήτητη θρεπτικότητα του ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ διατηρεί το πάθος μας για προϊόντα όπως αυτό που φέρει τον τίτλο: «Γάλα ημέρας».

 Ένα γάλα τόσο φρέσκο, που…πιο φρέσκο, δεν γίνεται !

Γιαούρτι Τρίκκη

 Πρόβειο παραδοσιακό, αγελαδινό παραδοσιακό, πρόβειο στο πήλινο, στραγγιστό, αγελαδινό με πρόσμιξη πρόβειου…όποιο κι αν επιλέξετε, για ένα πράγμα να είστε βέβαιοι: Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από γάλα ντόπιο( αγελαδινό και πρόβειο) 100 % Ελληνικό, της Δυτικής θεσσαλικής υπαίθρου και σε ότι αφορά στο πρόβειο γάλα, αυτό προέρχεται από κοπάδια προβάτων της περίφημης καραγκούνικης ράτσας. Κυκλοφορούν σε ποικίλες συσκευασίες, των 250 gr.και του 1kg. Το ντόπιο εγγυημένο γάλα σε συνδυασμό με την εργαστηριακή εμπειρία του αρχαιότερου συνεταιριστικού εργοστασίου γάλακτος της χώρας, εγγυώνται για την αξεπέραστη ποιότητα των γιαουρτιών της ΤΡΙΚΚΗ, που καθημερινά μονοπωλούν την προτίμηση των καταναλωτών.

Το υπ’αριθμ. 1 σε πωλήσεις γιαούρτι της ΤΡΙΚΚΗ από ιδρύσεως της εταιρείας.

Το κατ’ εξοχήν παραδοσιακό προϊόν της ΤΡΙΚΚΗ του οποίου το »DNA» εμπεριέχει όλη τη μνήμη της Θεσσαλικής κτηνοτροφικής κουλτούρας.

Παράγεται από ντόπιο πρόβειο γάλα και η γεύση του αποτελεί μέτρο σύγκρισης για το είδος.
Διατίθεται σε κεσεδάκι των 300gr και 200gr. αντίστοιχα.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΙΚΚΗ

Τυρί Τρίκκη

Με « σημαία » τη Φέτα μας, εδώ και πολλές δεκαετίες διατηρούμε μια αθόρυβη πρωτιά στα τυριά ΠΟΠ και μη.
Η πρώτη μας ύλη, το ντόπιο αγελαδινό, πρόβειο και γίδινο γάλα λαμβάνεται από τους συνεργαζόμενους με την ΤΡΙΚΚΗ κτηνοτρόφους απο τα υψίπεδα της Πίνδου και Χασίων μέχρι και τον κάμπο της Δυτικής Θεσσαλίας .
 
Το κασέρι, το Ημίσκληρο «θεσσαλιώτικο», το Γίδινο, το Ρομάνο, το Γαλοτύρι και ο Τελεμές ποζάρουν πλάϊ στη Φέτα μας κι από κοινού αποτελούν την «αχτύπητη» συντροφιά τυριών που γνώρισαν οι λάτρεις του είδους. Η Φέτα μας διατίθεται σε πλαστικό δοχείο του ενός και του μισού κιλού αντίστοιχα καθώς και σε χύμα μορφή.
 
Τόπος με βαθειά παράδοση στην τυροκομία τα Τρίκαλα, εχει κάθε λόγο να καμαρώνει για τα προϊόντα της ΤΡΙΚΚΗ τα οποία κατά καιρούς απέσπασαν σπουδαίες διακρίσεις.
 

Η Φέτα μας διατίθεται σε πλαστικό δοχείο του ενός και του μισού κιλού αντίστοιχα καθώς και σε χύμα μορφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης