"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Φρίκη στην Καβάλα: Φόβοι ότι ο 52χρονος βίαζε και άλλα δύο παιδιά του – Εξετάζονται ακόμη πέντε μέλη της οικογένειας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας οδηγήθηκε ένας 52χρονος από την τοπική κοινότητα Ερατεινού του δήμου Νέστου, μετά την καταγγελία ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Ο πατέρας, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης σε περιοχή της Θράκης, δεν δέχθηκε να έχει δικηγόρο και το δικαστήριο τού διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης από τον κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η καταγγελία φέρεται να έγινε από την ίδια την κόρη. Η γυναίκα, 25 ετών σήμερα, είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, για τα οποία οι κοινωνικές υπηρεσίες και οι αστυνομικές αρχές διερευνούν αν πρόκειται για παιδιά του πατέρα της. Επίσης, η ιατροδικαστική υπηρεσία Θράκης ζήτησε να εξετάσει και τα άλλα πέντε αδέλφια της οικογένειας ώστε να διαπιστωθεί, αν και αυτά είχαν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο προκειμένου να τού απαγγελθούν κατηγορίες και να απολογηθεί για τις πράξεις που τού καταλογίζουν. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να ζητήσει αναβολή προκειμένου να ετοιμάσει μαζί με το συνήγορό του την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Νέστου από την πρώτη στιγμή έχουν βρεθεί κοντά στην οικογένεια και προσπαθούν διερευνήσουν τι ακριβώς συνέβη στα παιδιά.

Φόβοι ότι βίαζε και άλλα δύο παιδιά του

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ, καθώς ο κατηγορούμενος φέρεται να βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του, η οποία έχει νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, τα δύο παιδιά που έχει η 25χρονη φέρονται να είναι όντως του πατέρα της, με τον 52χρονο να ομολογεί στις Αρχές τις αρρωστημένες πράξεις του, εκμεταλλευόμενος τη νοητική κατάσταση του παιδιού του.

Κατά τις ίδιες πηγές, φέρεται να ασελγούσε σε άλλες δύο κόρες του 20 και 23 ετών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης