"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

Φρικτό έγκλημα στο Βόλο με θύμα 92χρονο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 92χρονος Βολιώτης, μέσα στο σπίτι του, στην συμβολή των οδών Γαρέφη και Ιατρού Τζάνου, στο Βόλο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τον Αντώνη Ιωάννου, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας, από αγνώστους, χθες βράδυ. Τον άτυχο 92χρονο βρήκε νεκρό σήμερα, το πρωί, ο ανηψιός του που τον αναζήτησε.
Φρικτό έγκλημα στο Βόλο με θύμα 92χρονο

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία ο άτυχος άντρας βρέθηκε δεμένος και φιμωμένος, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες από τη γειτονιά ότι κάποιοι τον άκουσαν μέχρι τις 9.30 να βογκάει, σημάδι πως περίπου εκείνη την ώρα εξέπνευσε.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο 92χρονος έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών, που μάλλον μπήκαν στην μονοκατοικία που έμενε από διπλανή πολυκατοικία. Μάλιστα κατά το παρελθόν, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, είχε πέσει θύμα διάρρηξης άλλες δυο φορές.

Ο άτυχος άνδρας έμενε μόνος του, καθώς είχε χάσει την σύζυγό του πριν δύο μήνες. Πριν αρκετά χρόνια δε, είχε χάσει και τον γιο του σε εργατικό ατύχημα που είχε συμβεί στο εργοστάσιο της ΒΙΣ.

Τούτη την ώρα η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία και αναμένεται ο ιατροδικαστής από τη Λάρισα για να γίνει αυτοψία στο χώρο του άγριου εγκλήματος.

Οπως ανέφεραν γείτονες  γενικότερα έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα στην περιοχή και τα κρούσματα διαρρήξεων πληθαίνουν, κάτι που σχετίζουν με το γεγονός ότι στο παρκάκι που υπάρχει εκεί, γίνονται καθημερινά μάρτυρες περιστατικών χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών.

 
Με πληροφορίες από το ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης