“Φτάνει πια” από τη ΝΔ με φυλλάδιο Reviewed by Momizat on . Η θεωρία των δύο άκρων είναι επίσημη στη ΝΔ. Δεν έχει εγκαταλειφθεί και δεν φαίνεται να εγκαταλείπεται, παρότι οι δημοσκοπήσεις καταγράφου το αντίθετο και παρότ Η θεωρία των δύο άκρων είναι επίσημη στη ΝΔ. Δεν έχει εγκαταλειφθεί και δεν φαίνεται να εγκαταλείπεται, παρότι οι δημοσκοπήσεις καταγράφου το αντίθετο και παρότ Rating: 0

“Φτάνει πια” από τη ΝΔ με φυλλάδιο

“Φτάνει πια” από τη ΝΔ με φυλλάδιο

nd2Η θεωρία των δύο άκρων είναι επίσημη στη ΝΔ. Δεν έχει εγκαταλειφθεί και δεν φαίνεται να εγκαταλείπεται, παρότι οι δημοσκοπήσεις καταγράφου το αντίθετο και παρότι εντός της ΝΔ ή πέριξ αυτής, υπάρχουν απόψεις που διαφωνούν κάθετα. Το θέμα είναι, ποια είναι τα άκρα. Με τη σημερινή της παρέμβαση, η ΝΔ στα Τρίκαλα έδειξε ότι θεωρεί ως άκρα τις μολότοφ και τα μαχαίρια που στάζουν αίμα. Σαφής αναφορά στο φυλλάδιο που μοίρασαν τα μέλη της ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔίτες, το απόγευμα στην Ασκληπιού.

Στην πίσω όψη του φυλλαδίου, αναφέρεται:

«Με το δυναμισμό και τη συνοχή μιας πραγματικής αλυσίδας, προστατεύουμε τη Δημοκρατία από κάθε μορφή βίας. Από όπου κι αν προέρχεται. Οποιον κι αν στοχεύει».

Η ΝΔ σημειώνει επίσης ότι η καταδίκη της βίας από όπου κι αν προέρχεται, είναι όροι για «να επανέλθει η ασφάλεια για όλους» και για την κοινωνία μας «να γίνει πιο συνεκτική» (αναλυτικά στην εικόνα).

nd1Η συζήτηση άνοιξε και η ΝΔ έκανε ένα βήμα με το οποίο προωθεί τι θέσεις της, αισθανόμενη πιο σίγουρη μετά τις συλλήψεις των μελών της ΧΑ, επιδιώκοντας να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά την εφαρμογή του νόμου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή