Φτάνει το δούλεμα Δήμαρχε Reviewed by Momizat on . Διεκδικήσεις με επιστολές,υπομνήματα και διαμέσου ειδικών συνεργατών κάνει ο Δήμαρχος Τρικκαίων, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε απαντώντας στον Υπουργό Διεκδικήσεις με επιστολές,υπομνήματα και διαμέσου ειδικών συνεργατών κάνει ο Δήμαρχος Τρικκαίων, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε απαντώντας στον Υπουργό Rating: 0

Φτάνει το δούλεμα Δήμαρχε

Φτάνει το δούλεμα Δήμαρχε

Διεκδικήσεις με επιστολές,υπομνήματα και διαμέσου ειδικών συνεργατών κάνει ο Δήμαρχος Τρικκαίων, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε απαντώντας στον Υπουργό παιδείας κ.Γαβρόγλου.

Πρωτόγνωρο και συνάμα εξοργιστικό,μιας και δεν καταδέχεται αυτός και οι υπόλοιποι προύχοντες του τόπου,να κατέβουν στην Αθήνα και να συναντηθούν με τους κυβερνητικούς,για ασήμαντα ζητήματα,όπως η διεκδίκηση των σχολών.

Θεωρούν όλοι (μαζί και οι υποστηρικτές τους) ότι τα Τρίκαλα απέκτησαν τα ΤΕΦΑΑ και τις όποιες υποδομές διαθέτουν, με ανταλλαγή ρομαντικών επιστολών και φιλοφρονήσεων, των τότε τοπικών αρχόντων με τους Υπουργούς.

Προφανώς ο κ.Δήμαρχος,δεν το γνώριζε και ούτε τον συμβούλευσαν οι σύμβουλοι, παρασύμβουλοι και κάθε λογής πολιτικoί του φίλοι που τον στηρίζουν.

Αντί ο κ Παπαστεργίου να επισκέπτεται την πρωτεύουσα πιο συχνά και από το ΚΤΕΛ Τρικάλων, για ανούσιες δραστηριότητες και ακατάσχετη προβολή στο πανελλήνιο, καλό θα ήταν να κτυπούσε και καμία Υπουργική πόρτα για το καλό της πόλης.

Φυσάει Ανάποδα

[ αφού δεν φυσάει ούτε Λάπας , ούτε Φυσάει κόντρα , ούτε Καίκης , ούτε Δ. Χατζηγάκης , ούτε Μητσιούλης ]

Σχόλια (2)

 • ΣΑΝΕΛ

  Μόνο οι ΑΝΕΛ μπορούν να φέρουν πίσω τις σχολές. Αν βγάλουν τα Τρίκαλα βουλευτή ΑΝΕΛ τότε η πόλη θα αλλάξει. Στηρίξτε μας.

  Απάντηση
 • ΟΥΑ ΟΥΑ

  Ο Παπαστεργίου μας δουλεύει και έκανε αυτά που έκανε .
  Ο λαοπρόβλητος εκχιονιστής αντιπεριφερειάρχης τι έκανε ?
  Μάλλον δεν φτάνει το γκρέιτερ στην Αθήνα …

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή