Φτωχότερη κατά μία Βίδρα είναι η αστική βιοποικιλότητα της πόλης των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Δημήτρης Βαβύλης Φτωχότερη κατά μία Βίδρα είναι η αστική βιοποικιλότητα της πόλης των Τρικάλων. Το θηλυκό ζώο της φωτογραφίας έπεσε θύμα τροχαίου πιθανότητα εχθ Δημήτρης Βαβύλης Φτωχότερη κατά μία Βίδρα είναι η αστική βιοποικιλότητα της πόλης των Τρικάλων. Το θηλυκό ζώο της φωτογραφίας έπεσε θύμα τροχαίου πιθανότητα εχθ Rating: 0

Φτωχότερη κατά μία Βίδρα είναι η αστική βιοποικιλότητα της πόλης των Τρικάλων

Φτωχότερη κατά μία Βίδρα είναι η αστική βιοποικιλότητα της πόλης των Τρικάλων

Δημήτρης Βαβύλης

Φτωχότερη κατά μία Βίδρα είναι η αστική βιοποικιλότητα της πόλης των Τρικάλων. Το θηλυκό ζώο της φωτογραφίας έπεσε θύμα τροχαίου πιθανότητα εχθές το βράδυ. Το σημείο του συμβάντος βρίσκεται ακριβώς στην συμβολή της παλιάς με την νέα κοίτη του Ληθαίου ποταμού.

Όσο φωτογράφιζα, ένας διαβάτης μου είπε ότι έχει ξανά δει νεκρή Βίδρα στο σημείο. Προφανώς τα ζώα χρησιμοποιούν τακτικά τον συγκεκριμένο διάδρομο για να μετακινηθούν ανάμεσα στις δύο κοίτες.

Κατανοώ ότι σε πολύ κόσμο δεν θα αρέσει η συγκεκριμένη φωτογραφία αλλά στον φυσικό κόσμο – έστω και μέσα στο αστικό περιβάλλον- δεν είναι όλα όμορφα και πρέπει να αποτυπώνεται και αυτή η πλευρά.

Υ.Γ. Χρόνια ονειρεύομαι μια φωτογραφία με τις αστικές Βιδρες των Τρικάλων, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η πρώτη μου θα ήταν με μια νεκρή…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή