Φυλακές Διαβατών – Τρικάλων, ένα Σχολείο δρόμος Reviewed by Momizat on .   Οι επισκέψεις δεν είναι πάντα «ζωντανές» . Στην απλούστερη μορφή τους μπορούν να γίνουν νοερά, ή διαμέσου κάποιου συνδέσμου. Τον ρόλο αυτό έπαιξε η Διευθ   Οι επισκέψεις δεν είναι πάντα «ζωντανές» . Στην απλούστερη μορφή τους μπορούν να γίνουν νοερά, ή διαμέσου κάποιου συνδέσμου. Τον ρόλο αυτό έπαιξε η Διευθ Rating: 0

Φυλακές Διαβατών – Τρικάλων, ένα Σχολείο δρόμος

Φυλακές Διαβατών – Τρικάλων, ένα Σχολείο δρόμος

 

Οι επισκέψεις δεν είναι πάντα «ζωντανές» . Στην απλούστερη μορφή τους μπορούν να γίνουν νοερά, ή διαμέσου κάποιου συνδέσμου. Τον ρόλο αυτό έπαιξε η Διευθύντρια του ΣΔΕ Διαβατών κ. Φιλιώ Μαρινοπούλου η οποία ήρθε στα Τρίκαλα και μοιράστηκε μια μέρα με τους μαθητές και τους καθηγητές του ΣΔΕ των Φυλακών.

Η κ. Μαρινοπούλου διάβασε κείμενο με ευχές των δικών της μαθητών στους εδώ «συμμαθητές» τους και με παροτρύνσεις να συμμετέχουν ενεργά στο σχολείο και να σέβονται τους καθηγητές τους. Μίλησε για τη ζωή στο δικό τους σχολείο και τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων ομαλής λειτουργίας. Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση τους έργου των δύο σχολείων. Ακολούθησε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και παρουσίαση δράσεων και καλών πρακτικών.

Στο τέλος, οι μαθητές προσέφεραν στη Διευθύντρια ζωγραφιές κι έναν χαρταετό με το όνομα του σχολείου στην ουρά του οποίου υπήρχαν χαρτάκια όπου ο καθένας τους είχε γράψει το δικό του μήνυμα.

sde8 sde3 sde4 sde5 sde6 sde7

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή