Φυσάει Κόντρα: Απανωτές αποτυχίες από τη δημοτική αρχή Reviewed by Momizat on . Την ίδια ημέρα που στη Θεσσαλονίκη ξεκινάει η λειτουργία του ξενώνα των  αστέγων, μπροστά σε έναν δύσκολο και  βαρύ χειμώνα, αποκαλυπτική ανάρτηση σε τρικαλινή Την ίδια ημέρα που στη Θεσσαλονίκη ξεκινάει η λειτουργία του ξενώνα των  αστέγων, μπροστά σε έναν δύσκολο και  βαρύ χειμώνα, αποκαλυπτική ανάρτηση σε τρικαλινή Rating: 0

Φυσάει Κόντρα: Απανωτές αποτυχίες από τη δημοτική αρχή

Φυσάει Κόντρα: Απανωτές αποτυχίες από τη δημοτική αρχή

Την ίδια ημέρα που στη Θεσσαλονίκη ξεκινάει η λειτουργία του ξενώνα των  αστέγων, μπροστά σε έναν δύσκολο και  βαρύ χειμώνα, αποκαλυπτική ανάρτηση σε τρικαλινή ιστοσελίδα  που μετά από 24 ώρες δεν έχει διαψευσθεί, επιβεβαιώνει τους φόβους που είχε εκφράσει εδώ και 2 μήνες η παράταξή μας και τους οποίους είχαμε δημοσιοποιήσει σε σχετική συνέντευξη Τύπου, ότι τελικά το πρόγραμμα “Ενάντια στη φτώχεια” δεν θα υλοποιηθεί μέσα από τις δομές της Μ.Κ.Ο. “Οι γιατροί του κόσμου”, με άμεση συνέπεια τον ορατό κίνδυνο της τελικής απένταξής του και της απώλειάς του για το δήμο.

Και όμως πριν από λίγες ημέρες με αφορμή σχετικό θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος “επικοινωνίας” κ. Ξάφος , διατυμπάνιζε με θριαμβευτικό τόνο προς όλες τις κατευθύνσεις ότι το πρόγραμμα σε λίγο χρονικό διάστημα θα άρχιζε να υλοποιείται.

Αν η δημοτική αρχή είχε επιδείξει ένα μικρό μόνο ποσοστό της επιμέλειας σε σχέση με αυτή που επέδειξε για να “στήσει” το παγοδρόμιο στο ποτάμι, δεν θα είχαμε ως Δήμος οδηγηθεί, όπως όλα δείχνουν, σε ακόμα ένα φιάσκο.

Ακόμα και για τη δημοτική αρχή του κ. Λάππα, δύο απανωτές μέσα σε μία εβδομάδα αποτυχίες στη διαχείριση σημαντικών πραγμάτων στην πόλη, είναι αρκετές.

Θα τις αναλάβει άραγε αυτός και οι στενοί του συνεργάτες;

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΗΜ trikkipress.gr: Επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε με τους “Γιατρούς του Κόσμου” για να διασαφηνιστεί, τι συμβαίνει. Η απάντηση ήταν ξερή: “Επικοινωνήστε με τον Δήμο Τρικκαίων”. Τίποτε άλλο δεν ανέφεραν

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή