Φυσάει Κόντρα για το «Θέμα Πλεξίδα» και τη στάση του Δ.Σ. Reviewed by Momizat on .   Θα θέλαμε να συγχαρούμε για την ευσυνειδησία που επέδειξαν τους 16 συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης και της μείζονος αντιπολίτευσης, π   Θα θέλαμε να συγχαρούμε για την ευσυνειδησία που επέδειξαν τους 16 συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης και της μείζονος αντιπολίτευσης, π Rating: 0

Φυσάει Κόντρα για το «Θέμα Πλεξίδα» και τη στάση του Δ.Σ.

Φυσάει Κόντρα για το «Θέμα Πλεξίδα» και τη στάση του Δ.Σ.

 

Θα θέλαμε να συγχαρούμε για την ευσυνειδησία που επέδειξαν τους 16 συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης και της μείζονος αντιπολίτευσης, που παρά τις εισηγήσεις των επικεφαλής των δημοτικών τους παρατάξεων, Δημήτρη  Παπαστεργίου και Χρήστου Λάππα, έθεσαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. πάνω από όλα την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος και τις συνταγματικές επιταγές της νομιμότητας και έβαλαν φρένο στις αυθαιρεσία.
 
Θεωρούμε ότι ο αγώνας για δίκαιη και ίση μεταχείριση όλων των πολιτών θα πρέπει να ξεπερνά τις διαχωριστικές γραμμές των δημοτικών μας παρατάξεων  και να ενώνει συνειδήσεις και στάσεις ζωής .
 
Τρίκαλα 5 Μαίου 2017

Το γραφείο τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή