“Φυσάει Κόντρα”: Δεν συζητάμε με τους ΑΝ.ΕΛΛ Reviewed by Momizat on . Με πραγματική έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα μέσα από δημοσίευμα της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας «trikaladay» ότι ο επικεφαλής της παράταξής μας και υποψήφιος Δ Με πραγματική έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα μέσα από δημοσίευμα της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας «trikaladay» ότι ο επικεφαλής της παράταξής μας και υποψήφιος Δ Rating: 0

“Φυσάει Κόντρα”: Δεν συζητάμε με τους ΑΝ.ΕΛΛ

“Φυσάει Κόντρα”: Δεν συζητάμε με τους ΑΝ.ΕΛΛ

Με πραγματική έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα μέσα από δημοσίευμα της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας «trikaladay» ότι ο επικεφαλής της παράταξής μας και υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Παπαθανασίου πρόκειται τις επόμενες μέρες να επισκεφθεί το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν έχουμε δεχθεί καμία τέτοια πρόσκληση, αλλά και στην περίπτωση που υπάρξει δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή.

Η αντίληψή μας για το περιεχόμενο των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν μας επιτρέπει να συμμετέχουμε σε «πασαρέλες» για να διαφημίζουμε την «πραμάτεια» μας, ούτε βέβαια σε ρηχές επικοινωνιακού τύπου επισκέψεις σε διάφορους φορείς χωρίς κανένα πολιτικό περιεχόμενο.

Με βάση την μέχρι τώρα δράση μας και την πολιτική μας διακήρυξη έχουμε απευθυνθεί σε όλους τους πολίτες, συλλογικότητες και κόμματα καλώντας τους σε μια κατεξοχήν πολιτική μάχη που ως σκοπό θα έχει την ανατροπή της υπάρχουσας ζοφερής κατάστασης που έχει δημιουργήσει η κρίση και η πολιτική της κυβέρνησης, την οποία εφάρμοσαν με ζήλο οι δημοτικές αρχές και στο Δήμο Τρικκαίων τα τελευταία χρόνια.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή