“Φυσάει Κόντρα”: Λάθος αντιγραφή στοιχείων ή απόκρυψη αλήθειας; Reviewed by Momizat on . Αμεση η ανταπάντηση από την παράταξη "Φυσάει Κόντρα" στην άποψη του Δημαρχου Τρικκαίων για το κόστος του "μύλου των ξωτικών". Το κείμενο είναι σαφές: η παράταξη Αμεση η ανταπάντηση από την παράταξη "Φυσάει Κόντρα" στην άποψη του Δημαρχου Τρικκαίων για το κόστος του "μύλου των ξωτικών". Το κείμενο είναι σαφές: η παράταξη Rating: 0

“Φυσάει Κόντρα”: Λάθος αντιγραφή στοιχείων ή απόκρυψη αλήθειας;

“Φυσάει Κόντρα”: Λάθος αντιγραφή στοιχείων ή απόκρυψη αλήθειας;

Αμεση η ανταπάντηση από την παράταξη “Φυσάει Κόντρα” στην άποψη του Δημαρχου Τρικκαίων για το κόστος του “μύλου των ξωτικών”. Το κείμενο είναι σαφές: η παράταξη κάνει λόγο για διαφορές προϋπολογισμού – οικονομικών αποτελεσμάτων, ενώ ο Δήμαρχος ανέγραψε τα στοιχεία μόνο των αποτελεσμάτων. Ετσι, επιβεβαιώνει η παράταξη την άποψή της για τις τεράστιες διαφορές ανάμεσα σε προϋπολογισμό και χρέη (αναλυτικά εδώ). Και, βεβαίως, επισημαίνει ότι θα πρέπει ο ίδιος να δώσει στοιχεία για τον απολογιστικό κατάλογο των εμπορικών χρήσεων, “αν τολμά”. Εδώ, φυσικά, είναι όλο το ζουμί. Και έχει ενδιαφέρον να δούμε, τι θα αναφέρει η δημοτική αρχή, ώστε να μάθουν όλοι οι τρικαλινοί,τι πραγματικά συμβαίνει με τον μύλο. Ενα ακόμη, δε ενδιαφέρον στοιχείο του κειμένου, το ότι μέμφεται τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο Επικοινωνίας του Δήμου, για τη μη ανάρτηση της πρώτης ανακοίνωσης της παράταξης, στην ιστοσελίδα του Δήμου. Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση:

ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

 

Αρχικά να ενημερώσουμε τον κ. Δήμαρχο και το γραφείο τύπου Του, ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές αργούν ακόμα, ας μην πανικοβάλλονται από τώρα.

Αν ο κ. Λάππας διαβάσει την υπ` αριθμ. 243/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την συμπεριλαμβανόμενη σε αυτή εισήγηση του κ. Ράπτη , θα συνειδητοποιήσει ότι ο πίνακας των εσόδων και εξόδων του «Μύλου των ξωτικών» που περιλαμβάνει στην σημερινή του απάντηση, ώστε να μας «αποστομώσει» και να ισοπεδώσει τα επιχειρήματά μας και τις πολιτικές μας εκτιμήσεις για το εγχείρημα,   αφορούν  τα οικονομικά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ της διαχείρισης του έργου για τις περιόδους 2011-2012 και 2012-2013  και όχι τα προϋπολογισθέντα έσοδα και έξοδα που ασφαλώς κυμαίνονταν σε πολύ μικρότερα νούμερα, όπως τα παρουσιάσαμε στην δική μας ανακοίνωση.

Κύριε Δήμαρχε, οι συνεργάτες σας αντέγραψαν λάθος πίνακα ή και πάλι σας «συλλάβαμε» να προσπαθείτε να κρύψετε την αλήθεια ;

Αν ο κ. Λάππας επιθυμεί διακαώς να πληροφορηθεί η τρικαλινή κοινωνία πόσες και ποιες είναι εκείνες οι επιχειρήσεις που κέρδισαν μέσα από τις προηγούμενες  διοργανώσεις αμύθητα για τις μέρες  μας χρηματικά ποσά, αν τολμά ας δώσει ο ίδιος στη δημοσιότητα τον απολογιστικό κατάλογο των εμπορικών χρήσεων των προηγούμενων ετών των επιχειρηματικών δράσεων του «Μύλου», ώστε όπως ισχυρίζεται να μας κάνει να «καταπιούμε τη γλώσσα μας», όπως ακριβώς κατάπιε αυτός τη δική του γλώσσα , όταν ως πρόεδρος του Δ.Σ. της «e-trikala» διαπίστωνε ότι μία μεμονωμένη δράση απέφερε σε ένα μήνα 60.000 ευρώ απλώς φωτογραφίζοντας τα παιδιά, για να μην επεκταθούμε στις επιχειρήσεις εστίασης, ζαχαρωτών, κ.λπ.    

Φυσικά και δεν θα σχολιάσουμε τον χλευασμό και την περιφρόνηση του κ. δημάρχου για κάθε άλλη πρόταση και σχέδιο, που προφανώς δεν συνάδει με την αισθητική του και την κοσμοθεωρία του.

Απλά όπως και πολλοί άλλοι διαπιστώνουν είναι αποτέλεσμα της επίδρασης και στη δημοτική αρχή της αλαζονείας της εξουσίας και της αίσθησης της καθεστωτικής αντίληψης.

Όμως επειδή δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε και το δημοκρατικό του αίσθημα, μήπως θα μπορούσε να μας απαντήσει πως είναι δυνατό η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, «Τrikalacity.gr» που διευθύνει προφανώς ο Αντιδήμαρχος επικοινωνίας κ. Ξάφος, να δημοσίευσε αμέσως την απαντητική στο «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» επιστολή του, ενώ τη δική μας ανακοίνωση την «έφαγε το μαύρο το σκοτάδι» του δημαρχείου;

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΗΜ. Η απάντηση συνοδεύεται από τον σύνδεσμο προς την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτή θα τη βρείτε εδώ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή