«Φυσάει Κόντρα»: Ο πολλαπλασιασμός των… κάδων! Reviewed by Momizat on . Στις 23 του Απρίλη, το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» είχε επισκεφθεί το αμαξοστάσιο του Δήμου Τρικκαίων. Την Παρασκευή 16 Μάη, το επισκέφθηκε ξανά, διαπιστών Στις 23 του Απρίλη, το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» είχε επισκεφθεί το αμαξοστάσιο του Δήμου Τρικκαίων. Την Παρασκευή 16 Μάη, το επισκέφθηκε ξανά, διαπιστών Rating: 0

«Φυσάει Κόντρα»: Ο πολλαπλασιασμός των… κάδων!

«Φυσάει Κόντρα»: Ο πολλαπλασιασμός των… κάδων!

Στις 23 του Απρίλη, το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» είχε επισκεφθεί το αμαξοστάσιο του Δήμου Τρικκαίων. Την Παρασκευή 16 Μάη, το επισκέφθηκε ξανά, διαπιστώνοντας πως, στις 3 εβδομάδες που μεσολάβησαν ανάμεσα στις δύο επισκέψεις, και μόλις δυο μέρες πριν τις κάλπες της 18ης Μάη, στο «νοικοκυρεμένο» Δήμο της απερχόμενης δημοτικής αρχής του κ. Λάππα, συντελούνται – ακόμη! – θαύματα, έστω και προεκλογικά.

Διότι, πώς αλλιώς από «θαύμα» μπορεί να χαρακτηριστεί η αφθονία των ολοκαίνουργιων κάδων, που κατά δεκάδες γέμιζαν το χώρο του αμαξοστάσιου, όταν – όπως καθαρά φαίνεται στις φωτογραφίες – στον ίδιο χώρο, μόλις 3 εβδομάδες νωρίτερα, δεν υπήρχε τίποτε; Θαύμα κανονικό, και μάλιστα…  μαυρογιαλούρειο!!!

Κατά τα άλλα, φταίει το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» που καταγγέλλει  Μαυρογιαλούρους στο Δήμο Τρικκαίων. Κι όχι μόνο φταίει, αλλά και «τραβάει πολύ το σχοινί» ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Παπαθανασίου, σύμφωνα με τον κ. Λάππα.

Άντε να δούμε τι άλλο θα δουν τα μάτια μας στα δυο 24ωρα που απομένουν μέχρι τις εκλογές. Καμιά δημοπράτηση έργου για… θάλασσα στα Τρίκαλα ίσως;

 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
kadoi4 kadoi1 kadoi2 kadoi3

Αφήστε το σχόλιο σας