Φυσάει Κόντρα : Τα ίδια λάθη δεν επιτρέπεται να επαναληφθούν Reviewed by Momizat on . Η εγκατάσταση μεγάλων εμπορικών χρήσεων στο κέντρο της πόλης αποτελεί κίνδυνο για την τοπική οικονομία και υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής Μεταδόθηκε  από τη συχν Η εγκατάσταση μεγάλων εμπορικών χρήσεων στο κέντρο της πόλης αποτελεί κίνδυνο για την τοπική οικονομία και υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής Μεταδόθηκε  από τη συχν Rating: 0

Φυσάει Κόντρα : Τα ίδια λάθη δεν επιτρέπεται να επαναληφθούν

Φυσάει Κόντρα : Τα ίδια λάθη δεν επιτρέπεται να επαναληφθούν

Η εγκατάσταση μεγάλων εμπορικών χρήσεων στο κέντρο της πόλης αποτελεί κίνδυνο για την τοπική οικονομία και υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής

Μεταδόθηκε  από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού «FM100 – ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ» η πληροφορία ότι επίκειται η εγκατάσταση δύο επιχειρηματικών ομίλων με τη λειτουργία μεγάλων εμπορικών αγορών στο κέντρο της πόλης και ειδικότερα στις οδούς Ηρώων Αλβανικού Μετώπου και 28ης Οκτωβρίου, δηλαδή στην καρδιά του εμπορικού κόσμου της πόλης .

Εφιστούμε την προσοχή ειδικά προς τη δημοτική αρχή, ότι αυτή τη φορά δεν θα γίνουν ανεκτές παρεκκλίσεις και νομότυπες αποκλίσεις από τη κείμενη νομοθεσία όσον αφορά του πολεοδομικούς και άλλους όρους και προϋποθέσεις σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία των συγκεκριμένων εμπορικών χρήσεων, όπως έγιναν κατά κόρον προ δεκαετίας όταν αρμόδιος αντιδήμαρχος διατελούσε ο κ. Παπαστεργίου , έχοντας ως αποτέλεσμα να εισχωρήσουν στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πόλης μεγάλες υπεραγορές αγαθών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για τη βιωσιμότητα των μικρών  εμπόρων και επαγγελματιών, αλλά και σε σχέση με την δυσβάστακτη αύξηση του κυκλοφοριακού φόρτου της πόλης .

Μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν νομότυπες  προβλέψεις για την ύπαρξη π.χ. θέσεων στάθμευσης οχημάτων σε απόσταση 1000 μέτρων από την μεγάλη υπεραγορά (!!!) , αλλά η τοπική οικονομία και η τοπική εμπορική επιχειρηματικότητα επλήγησαν ανεπανόρθωτα.

Τα ίδια λάθη δεν επιτρέπεται να επαναληφθούν από μια ακόμα δημοτική αρχή, ειδικά όταν δεν πληρούνται  απόλυτα όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή