“Φυσάει Κόντρα”: Χαιρόμαστε που απομονώθηκαν ακροδεξιά στοιχεία από τους “Σακαφλιάδες” Reviewed by Momizat on . Για την απαραίτητη συνεννόηση   Η ανακοίνωσή μας για τις ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος παικτών της αντίπαλης ομάδας στον τελευταίο αγώνα, δεν είχε ως πρόθ Για την απαραίτητη συνεννόηση   Η ανακοίνωσή μας για τις ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος παικτών της αντίπαλης ομάδας στον τελευταίο αγώνα, δεν είχε ως πρόθ Rating: 0

“Φυσάει Κόντρα”: Χαιρόμαστε που απομονώθηκαν ακροδεξιά στοιχεία από τους “Σακαφλιάδες”

“Φυσάει Κόντρα”: Χαιρόμαστε που απομονώθηκαν ακροδεξιά στοιχεία από τους “Σακαφλιάδες”

Για την απαραίτητη συνεννόηση

 

Η ανακοίνωσή μας για τις ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος παικτών της αντίπαλης ομάδας στον τελευταίο αγώνα, δεν είχε ως πρόθεση να ταυτίσει το σύνολο των οργανωμένων οπαδών με τα ακραία ρατσιστικά και εθνικιστικά φαινόμενα που διαδραματίζονται στα γήπεδα κατά καιρούς.

Ως Δημοτική Παράταξη δεν αναμιγνυόμαστε στις αντιπαραθέσεις των ομάδων και των οπαδών τους. Επιδιώκουμε το αυτονόητο. Να απομονωθούν φαινόμενα ρατσιστικής έκφρασης στους  αθλητικούς χώρους όπου είναι αποδεδειγμένο, ότι ακροδεξιά και φασιστικά στοιχεία προσπάθησαν κατ’ επανάληψη να χρησιμοποιήσουν, για να περάσουν τη γραμμή τους.

Οι διαβεβαιώσεις μελών του συνδέσμου φιλάθλων «Σακαφλιάδες» ότι τέτοια στοιχεία έχουν απομονωθεί μας ικανοποιεί και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό τους, στην προσπάθειά τους να εμπεδωθεί στην πόλη μας ένα υγιές φίλαθλο πνεύμα που δεν θα διαχωρίζει τους αντιπάλους με βάση το χρώμα, το αίμα και τη φυλή.

 

Γραφείο τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή