ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: αποκλειστική ευθύνη φέρει ο Δήμαρχος για τα σημερινά γεγονότα στην πιάτσα ΤΑΧΙ Reviewed by Momizat on . Όπως είχαμε σωστά προβλέψει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατάργηση της πιάτσας της οδού Κανούτα , την οποία και είχαμε καταψηφίσει ,δεν επέφερε κα Όπως είχαμε σωστά προβλέψει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατάργηση της πιάτσας της οδού Κανούτα , την οποία και είχαμε καταψηφίσει ,δεν επέφερε κα Rating: 0

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: αποκλειστική ευθύνη φέρει ο Δήμαρχος για τα σημερινά γεγονότα στην πιάτσα ΤΑΧΙ

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: αποκλειστική ευθύνη φέρει ο Δήμαρχος για τα σημερινά γεγονότα στην πιάτσα ΤΑΧΙ

Όπως είχαμε σωστά προβλέψει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατάργηση της πιάτσας της οδού Κανούτα , την οποία και είχαμε καταψηφίσει ,δεν επέφερε κανένα έννομο αποτέλεσμα.
Για όσα θλιβερά αντικρίζουν σήμερα οι πολίτες στο κέντρο της πόλης με τις εκατέρωθεν μηνύσεις και την επεισοδιακές καταστάσεις την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο κ. Δήμαρχος, που «έσυρε» το δημοτικό συμβούλιο σε προσχηματικές και προχειροφτιαγμένες αποφάσεις, σχετικά με τη συγκεκριμένη πιάτσα ΤΑΧΙ.
Ο επανασχεδιασμός σε μηδενική βάση της χωροθέτησης του συνόλου των θέσεων στάθμευσης ΤΑΧΙ  και ο περιορισμός τους στον ελάχιστο απαιτούμενο στο κέντρο της πόλης για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, μετά από άρτια και πλήρη επιστημονική κυκλοφοριακή μελέτη, αποτελεί την μόνη εναλλακτική πρόταση για ένα νέο κυκλοφοριακό περιβάλλον, χωρίς καταστάσεις που αναπαράγουν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και προσωπικές στρατηγικές, ώστε να υπάρξει επιτέλους ρύθμιση των τεράστιων κυκλοφοριακών προβλημάτων .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή