ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ : «Ας σταματήσουν οι κυβερνητικές υπεκφυγές» Reviewed by Momizat on . Η ιστορία του τόπου απαιτεί ξεκάθαρη πολιτική στάση Φαίνεται ότι πανικός διακατέχει το τοπικό κομματικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτι Η ιστορία του τόπου απαιτεί ξεκάθαρη πολιτική στάση Φαίνεται ότι πανικός διακατέχει το τοπικό κομματικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτι Rating: 0

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ : «Ας σταματήσουν οι κυβερνητικές υπεκφυγές»

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ : «Ας σταματήσουν οι κυβερνητικές υπεκφυγές»

Η ιστορία του τόπου απαιτεί ξεκάθαρη πολιτική στάση

Φαίνεται ότι πανικός διακατέχει το τοπικό κομματικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων που στάθηκε κατά του ξεπουλήματος των μνημείων και των αρχαιολογικών χώρων της πατρίδας μας, πανικός που το υποχρέωσε να εκδώσει μια ανακοίνωση που όχι δεν απαντά στο ζήτημα, αλλά επιχειρεί για ακόμα μία φορά να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα .

Είμαστε πραγματικά περίεργοι για το ποια θέση θα κρατήσουν οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές, η δημοτική παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Κρεμμύδα , που στηρίζει το κυβερνών κόμμα, αλλά και η λεγόμενη «Πρωτοβουλία πολιτών» του ΣΥΡΙΖΑ αν λειτουργεί και δρα όντως τέτοια, απέναντι σε ένα τόσο μείζων πολιτικό και αυτοδιοικητικό ζήτημα, το οποίο κατ` επανάληψη η δημοτική μας παράταξη έχει αναδείξει, όταν θα προσέλθουν στην πόλη μας προσκεκλημένοι από το Δήμο Τρικκαίων, οι εκπρόσωποι του υπερταμείου για να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με την μεταβίβαση στη δικαιοδοσία του, κάθε δημόσιου αρχαιολογικού χώρου, κάθε ιστορικού μνημείου, ώστε με αυτό τον τρόπο να παραδοθεί στα χέρια των δανειστών της χώρας, με απώτερη επιδίωξη το ξεπούλημά τους σε ιδιωτικά συμφέροντα με ό,τι συνεπάγεται αυτό .

Όπως επισήμανε και ο Σύλλογος των Ελλήνων Αρχαιολόγων ο αγώνας για να διασωθεί η πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά συνεχίζεται και σήμερα ενάντια στις μνημονιακές επιταγές και τις διαθέσεις κυβέρνησης και υπερταμείου που, εκτός από το ξεπούλημα όλων των υποδομών της χώρας, απαιτούν και την υποθήκευση της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς μας στο βωμό της εξυπηρέτησης των δανειστών.

«ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Σχόλια (1)

  • Εχουμε μνημη

    Εσείς κάνατε τον ΣΥΡΙΖΑ αφεντικό και μάγκα. Μαζί τρέχατε με τον Σακη και τους υπόλοιπους. Μελη της νομαρχιακης του ΣΥΡΙΖΑ είχατε στο ψηφοδέλτιο του Φ.Κόντρα.Μαζί τρώγατε και πίνατε. Τώρα σας πήρε ο πόνος; Καμιά αυτοκριτιή θα δουμε; ποτέ δεν είναι αργά.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή