«ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» για Λάππα: Εξουσιολάγνα, καθεστωτική και δημαρχοκεντρική αντίληψη Reviewed by Momizat on . Η νωχελική και απολογητική ανακοίνωση της εκ νέου υποψηφιότητας του κ. Λάππα, που στήθηκε επικοινωνιακά αποκομμένη από την υπόλοιπη δημοτική του ομάδα , επιβεβα Η νωχελική και απολογητική ανακοίνωση της εκ νέου υποψηφιότητας του κ. Λάππα, που στήθηκε επικοινωνιακά αποκομμένη από την υπόλοιπη δημοτική του ομάδα , επιβεβα Rating: 0

«ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» για Λάππα: Εξουσιολάγνα, καθεστωτική και δημαρχοκεντρική αντίληψη

«ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» για Λάππα: Εξουσιολάγνα, καθεστωτική και δημαρχοκεντρική αντίληψη

Η νωχελική και απολογητική ανακοίνωση της εκ νέου υποψηφιότητας του κ. Λάππα, που στήθηκε επικοινωνιακά αποκομμένη από την υπόλοιπη δημοτική του ομάδα , επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις μας, ότι ο για λίγους ακόμα μήνες Δήμαρχος της πόλης, όχι μόνο εναρμονίσθηκε με την εφαρμογή των μνημονιακών επιταγών, ως γνήσιος θαυμαστής της πολιτικής ατζέντας της τρόικας και των δανειστών της χώρας, τοποθετώντας ασύστολα την προσωπική του αυτοδιοικητική διαδρομή στο κυβερνητικό στρατόπεδο των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, αλλά και ότι πολύ εύκολα θυσίασε την πολιτικό του προφίλ σε μία εξουσιολάγνα, καθεστωτική και δημαρχοκεντρική αντίληψη για τα δημόσια και δημοτικά πράγματα, γεμάτη πολιτική αλαζονεία, χωρίς σεβασμό στις αυτοδιοικητικές διαδικασίες και στο δημοκρατικό διάλογο.

Ο κ. Λάππας αφού χρησιμοποίησε ανάρμοστα για μεγάλο χρονικό διάστημα το θεσμικό του ρόλο, για το αν κατέρχεται ή όχι στις εκλογές, αφού έπαιξε επικοινωνιακά αλλά και ουσιαστικά με τους τοπικούς εσωκομματικούς συσχετισμούς στη «Νέα Δημοκρατία», κατέρχεται ως υποψήφιος δήμαρχος, ώστε να εκπροσωπήσει επαρκώς σημαντικό κομμάτι αφ` ενός της μεγαλοαστικής τάξης των Τρικάλων και αφ` ετέρου των συντηρητικότερων τμημάτων της τοπικής κοινωνίας, ώστε να συνεχίσει να υπηρετεί μέσα από τις απολύσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις και τις «αναθέσεις» για ακόμα πέντε χρόνια ως Δήμαρχος τις πολιτικές, που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους, οδηγούν σε κοινωνικό αποκλεισμό τους φτωχούς, υποβαθμίζουν το περιβάλλον και το δημόσιο χώρο, οδηγούν σε οικονομικά και θεσμικά αδιέξοδα την τοπική αυτοδιοίκηση .

Θα κάνουμε τα πάντα για να τον σταματήσουμε.

«ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ»

 

Αφήστε το σχόλιο σας