"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24 C
Trikala

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ για τη στάση του Δημάρχου στο δημοψήφισμα

Σχετικά άρθρα

lafarm

fisaei kontra
Την ώρα που στο Δημαρχείο σταύρωναν ψηφοδέλτια για το «ΝΑΙ» εμείς συνεχίζαμε να δίνουμε στο δρόμο την μάχη για την αξιοπρέπεια και τη δημοκρατία
Σε κρίσιμες και ιστορικές ώρες όπως αυτές που διέρχεται η πατρίδα και ο λαός μας, κρίνεται κυρίως η πολιτική και η ηθική αξιοπιστία του καθενός μας .
Ο κ. Δήμαρχος απογυμνωμένος πλέον από τον «υπερκομματικό» του μανδύα και το χαμόγελο της επίπλαστης επιτυχίας , επέλεξε σε αυτή την μάχη όχι μόνο να υπερψηφίσει, όπως θα είχε εξάλλου το συνταγματικά κατοχυρωμένο δημοκρατικό δικαίωμα, τις προτάσεις των δανειστών της χώρας, αλλά εκμεταλλευόμενος τη θεσμική ιδιότητα του Δημάρχου Τρικκαίων, τέθηκε επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα υπέρ του ΝΑΙ .

Έτσι όχι μόνο υπήρξε ο κύριος ομιλητής στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση των «φιλελέ» οπαδών του ΝΑΙ στα Τρίκαλα, όχι μόνο μίλησε ειρωνικά για την «ΑΤιΜη κοινωνία» που όπως τόνισε καταθέτει την αξιοπρέπεια της μπροστά στις τράπεζες, φωτογραφίζοντας στα social media πολίτες στις ουρές των ΑΤΜ, όχι μόνο έθεσε τον μηχανισμό του δήμου στη διάθεση της προπαγάνδας υπέρ του ΝΑΙ, από τη σταυροδοσία και διανομή ψηφοδελτίων μέσα στο Δημαρχείο μέχρι το ανέβασμα αεροπανό στο ποτάμι, αλλά απαίτησε μέσα από την εκλογική επικράτηση του ΝΑΙ, να φύγει αυτή η κυβέρνηση και να έρθουν να κυβερνήσουν τη χώρα οι τεχνοκράτες όπως προφανώς ο πολιτικός του φίλος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Πατούλης και οι επιχειρηματίες που τόσο καλά γνωρίζει, ώστε να «Μείνουμε Ευρώπη» πάση θυσία …. των πολλών και όχι φυσικά της οικονομικής ολιγαρχίας και της αριστοκρατικής ελίτ .

Δυστυχώς για τον κ. Παπαστεργίου , παρά την προπαγάνδα των φιλικών και «συγγενικών» του τοπικών ραδιοσταθμών που δεν χάνουν ευκαιρία να τονίζουν ότι αυτοί τον εξέλεξαν Δήμαρχο και παρά τις ουρές στα ΑΤΜ, οι πολίτες στο Δήμο που εδώ και 10 μήνες κυβερνά, του απάντησαν σε ποσοστό 59,53% , ΟΧΙ .
Κάποιος άλλος στη θέση του και αφού είχε αναλάβει τα ρίσκα να εκπροσωπήσει τόσο αποτελεσματικά και τόσο ξεκάθαρα την ταξική του προέλευση και να ταυτιστεί τόσο απόλυτα με τους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα των δανειστών , θα είχε ήδη παραιτηθεί.

Προφανώς ο κ. Δήμαρχος δεν διαθέτει τέτοιες ευαισθησίες και αφού δεν έπεσε και η κυβέρνηση Τσίπρα, όπως επεδίωκε , θα εξαντλήσει ελλείψει άλλων πολιτικών του προτεραιοτήτων, τη δημαρχιακή του θητεία .
Του επισημαίνουμε όμως ότι σε διπλάσιο χρόνο θητείας από την κυβέρνηση, ως δημοτική αρχή δεν έχει πετύχει ούτε αναδιάρθρωση , ούτε ρύθμιση του χρέους του Δήμου .

Μήπως λοιπόν να παραδώσει τη Δημαρχία σε τεχνοκράτες και σε επιχειρηματίες, όπως σύνεστησε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να κάνει με τη διακυβέρνηση της χώρας, ή το έχει ήδη αποφασίσει και δεν το γνωρίζουμε ;

Τρίκαλα 7 Ιουλίου 2015
Το γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης
«ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης