ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: Δράσεις και αναδείξεις προβλημάτων χωριών Reviewed by Momizat on . Όπως το είχε προαναγγείλλει και η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η «ανάπτυξη» δημοτικών παρατάξεων συμβαδίζει με τη δράση και την οργανωμένη ανάδειξη προβλημάτων. Ετσι, το «Φυσ Όπως το είχε προαναγγείλλει και η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η «ανάπτυξη» δημοτικών παρατάξεων συμβαδίζει με τη δράση και την οργανωμένη ανάδειξη προβλημάτων. Ετσι, το «Φυσ Rating: 0

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: Δράσεις και αναδείξεις προβλημάτων χωριών

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: Δράσεις και αναδείξεις προβλημάτων χωριών

Όπως το είχε προαναγγείλλει και η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η «ανάπτυξη» δημοτικών παρατάξεων συμβαδίζει με τη δράση και την οργανωμένη ανάδειξη προβλημάτων. Ετσι, το «Φυσάει Κόντρα» την ερχόμενη Κυριακή προγραμμάτισε δύο συγκεκριμένες εξορμήσεις σε χωριά του Δήμου Τρικκαίων.

Η πρώτη, την Κυριακή 29 Σεπτέμβρη στις 10:30 το πρωί. Το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» οργανώνει συγκέντρωση κατοίκων στο Γοργογύρι σε κεντρικό καφενείο του χωριού, «ώστε αντιπροσωπεία της δημοτικής ομάδας του να συζητήσει με κατοίκους της δημοτικής ενότητας Κόζιακα το ζήτημα της διαχείρισης των νερών της περιοχής, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία».

Η δεύτερη, την ίδια ημέρα: ο δημοτικός σύμβουλος του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» Βασίλης Ζώης «θα παραβρεθεί και θα παρέμβει στην ανοικτή διαπαραταξιακή συγκέντρωση και συζήτηση που οργανώνει το τοπικό συμβούλιο του Πλατάνου. Θα αναπτύξει τις θέσεις της δημοτικής μας παράταξης σχετικά με τα προβλήματα του χωριού και ιδίως με το πρόβλημα της αποχέτευσης, πρόβλημα που η δημοτική μας παράταξη ανέδειξε πρόσφατα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και για το οποίο επιβάλλεται, για λόγους δημόσιας υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος, να βρεθεί άμεση λύση».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή