ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: Η παρέα της «Χρυσής Αβγής» τελικά έμεινε μόνη της Reviewed by Momizat on . Εκτός από τους γνωστούς δημοσιοσχεσίτες εκπροσώπους των κομμάτων του κυβερνητικού συστημικού τόξου και το άγημα των ενόπλων δυνάμεων, κανείς άλλος δεν καταδέχθη Εκτός από τους γνωστούς δημοσιοσχεσίτες εκπροσώπους των κομμάτων του κυβερνητικού συστημικού τόξου και το άγημα των ενόπλων δυνάμεων, κανείς άλλος δεν καταδέχθη Rating: 0

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: Η παρέα της «Χρυσής Αβγής» τελικά έμεινε μόνη της

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: Η παρέα της «Χρυσής Αβγής» τελικά έμεινε μόνη της

Εκτός από τους γνωστούς δημοσιοσχεσίτες εκπροσώπους των κομμάτων του κυβερνητικού συστημικού τόξου και το άγημα των ενόπλων δυνάμεων, κανείς άλλος δεν καταδέχθηκε να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο και να σταθεί προσοχή στην κατάθεση στεφάνων μαζί με την «παρεϊτσα» των υμνητών του Χίτλερ και των ταγμάτων ασφαλείας.

Σύμπτωση;  Δεν νομίζουμε.

Κανένας ουσιαστικά Τρικαλινός πολίτης δεν τους έκανε το χατίρι να τους αναγνωρίσει με την παρουσία του ως τιμητές των αγώνων στην ιστορική  πορεία του ελληνικού λαού για ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία .

Η εμφανέστατη και ολική απουσία των πολιτών αλλά ιδίως των ποντίων και των μικρασιατών από την εκδήλωση φανέρωσε την απέχθεια του απλού κόσμου  στην ανιστόρητη παρουσία της θλιβερής μαυροφορεμένης παρέας αυτών, που την ημέρα κρατούν κοντάρια με σημαίες και το βράδυ κοντάρια και λοστάρια για να δέρνουν τους μετανάστες και τους δημοκράτες αριστερούς αγωνιστές.

Ελπίζουμε το μήνυμα αυτό  να το έλαβαν και οι διοργανωτές, -η περιφερειακή ενότητα Τρικάλων και η διοίκηση της Εύξεινου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών -, ώστε στο μέλλον  να παύσουν να παίζουν το ρόλο του κομπάρσου σε εκδηλώσεις που καταλήγουν να είναι «γιορτές μίσους» των παρακρατικών.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή