ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: Κάλεσμα αντίστασης σε εκδήλωση μνήμης Reviewed by Momizat on . Από το γραφείο Τύπου της παράταξης "Φυσάει Κόντρα" στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση: ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ Από το γραφείο Τύπου της παράταξης "Φυσάει Κόντρα" στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση: ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ Rating: 0

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: Κάλεσμα αντίστασης σε εκδήλωση μνήμης

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: Κάλεσμα αντίστασης σε εκδήλωση μνήμης

Από το γραφείο Τύπου της παράταξης “Φυσάει Κόντρα” στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

Την επόμενη Κυριακή η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων διοργανώνει επετειακή εκδήλωση για τον μικρασιατικό ξεριζωμό.

Όπως αποδείχθηκε και από την πρόσφατη «εμπειρία» της επετείου της απελευθέρωσης της Θεσσαλίας στην κεντρική πλατεία, για ακόμα μια φορά και σε αυτή τη μουσειακού τύπου συγκέντρωση, δεν θα χάσουν την ευκαιρία να εκδηλώσουν την εθνικιστική τους μισαλλοδοξία και το φυλετικό τους μίσος, οι ναζί οπαδοί της «χρυσής αβγής».

Καλούμε τη δημοτική αρχή, αλλά και κάθε άλλο εκπρόσωπο δημόσιας αρχής ή συλλογικότητας, να μην επιτρέψει την παρουσία μιας ολιγομελούς κάστας των απόγονων των δωσίλογων και των ταγμασφαλιτών, που όχι μία, αλλά πολλές φορές πρόδωσαν την πατρίδα και το λαό της, να αμαυρώσει μία ακόμα εκδήλωση ιστορικής μνήμης .

Τους καλούμε να μην σταθούν για ακόμα μία φορά δίπλα τους, «σαν να μην τρέχει τίποτα». Πόσες ακόμα φωτογραφίες θα βγάλουν οι κ.κ. Λάππας, Βλαχογιάννης , Σκρέκας, Ταμήλος , Κυρίτσης και Μιχαλάκης δίπλα στους νοσταλγούς του ναζισμού; Έχουμε αρκετές στη διάθεσή μας για τα προεκλογικά μας φυλλάδια.

Καλούμε όμως και το δημοκρατικό λαό και ειδικά τους μικρασιάτες που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τι θα πει προσφυγιά, ξεριζωμός και δυστυχία, να μην σταθούν δίπλα τους, δίπλα στους οπαδούς ενός ρατσιστικού μορφώματος που κυνηγούν ανήμπορους μετανάστες, στη θέση των οποίων πριν από ενενήντα χρόνια βρίσκονταν οι πρόσφυγες μικρασιάτες και πόντιοι πρόγονοί τους, να μην σταθούν δίπλα σε αυτούς που ονειρεύονται για ακόμα μία φορά τη δημοκρατία στο απόσπασμα μέσα από ξερονήσια και στρατοδικεία.

Τους καλούμε να τους απομονώσουν και να τους θέσουν στο περιθώριο της ιστορίας, όπως τους αξίζει.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή