ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: Κανείς τρικαλινός χωρίς ρεύμα τα Χριστούγεννα Reviewed by Momizat on . ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ Με αφορμή το θλιβερό περιστατικό της Θεσσαλονίκης και της απώλειας μίας ανθρώπινης ζωής μόλις 13 ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ Με αφορμή το θλιβερό περιστατικό της Θεσσαλονίκης και της απώλειας μίας ανθρώπινης ζωής μόλις 13 Rating: 0

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: Κανείς τρικαλινός χωρίς ρεύμα τα Χριστούγεννα

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: Κανείς τρικαλινός χωρίς ρεύμα τα Χριστούγεννα

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

Με αφορμή το θλιβερό περιστατικό της Θεσσαλονίκης και της απώλειας μίας ανθρώπινης ζωής μόλις 13 ετών, είναι επιτακτική η ανάγκη να ξεκινήσει μια πλατιά πρωτοβουλία για την επανασύνδεση του ρεύματος σε νοικοκυριά και σε σπίτια που κατοικούνται και που η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα, λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών.

Σε περιοχές όπως στους Δήμους Ζακύνθου και Τρίπολης, οι δημοτικές αρχές αναλαμβάνουν να πληρώσουν μέρος των λογαριασμών υπερχρεωμένων στη ΔΕΗ δημοτών, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης μετά το τραγικό συμβάν στη Θεσσαλονίκη .

Το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» καλεί τη δημοτική αρχή του Δήμου Τρικκαίων να αναδείξει ότι εκτός από τις πρωτοπόρες της δράσεις σε «γιορτές και παράτες» , αναλαμβάνει να τεθεί και επικεφαλής εκείνων των κοινωνικών δυνάμεων που θα αναλάβουν άμεσα τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ του ηλεκτρικού ρεύματος σε οικογένειες που πλήττονται βάναυσα από τις κυβερνητικές πολιτικές της ανεργίας , της ύφεσης και των «χαρατσιών», τις πολιτικές που αυτό το χειμώνα οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ανθρωπιστική κρίση .

Άμεσα ο κ. Δήμαρχος με έγγραφό του που θα αποστείλει προς τη ΔΕΗ Τρικάλων, να ζητήσει να ενημερωθεί την ίδια κιόλας ημέρα σε ποιες οικίες καταναλωτών της ΔΕΗ έχει κοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω εκκρεμών οφειλών, ώστε στη συνέχεια ο δήμος Τρικκαίων να αποπληρώσει μέρος αυτών των οφειλών και ταυτόχρονα να προβεί η ΔΕΗ σε επανασύνδεση των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος.

Με αυτόν τον τρόπο θα αποδείξει έμπρακτα ο Δήμος μας την κοινωνική του αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση και τη φτώχεια που τους οδηγεί στον κοινωνικό αποκλεισμό και όχι με κινήσεις «φιλανθρωπίας» μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους των ΜΜΕ.

Με αυτές τις πολιτικές κοινωνικής αλληλεγγύης θα αναδείξουμε τις ημέρες που έρχονται το «πνεύμα των Χριστουγέννων» και όχι με τις φαντασμαγορικές τελετές με πυροτεχνήματα και «celebrities» στις εκπομπές της τηλεοπτικής αποχαύνωσης.

Η ευθύνη του Δήμου είναι να δίνει καθημερινές μάχες στο πεδίο του αγώνα για την επιβίωση των δημοτών του και σε αυτό το πεδίο ο κ. Λάππας μένει «στην ίδια τάξη», γιατί ακριβώς η πολιτική που ασκεί η δημοτική του αρχή είναι ξεκάθαρα ταξική.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή