“ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ”: Μαζικά και στο Βαλτινό Reviewed by Momizat on . Το Βαλτινό ήταν ο επόμενος σταθμός του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στο δρόμο προς τη νίκη στις εκλογές της 18ης (αλλά, ΚΑΙ της 25ης) του Μάη, και, όπως σε Το Βαλτινό ήταν ο επόμενος σταθμός του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στο δρόμο προς τη νίκη στις εκλογές της 18ης (αλλά, ΚΑΙ της 25ης) του Μάη, και, όπως σε Rating: 0

“ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ”: Μαζικά και στο Βαλτινό

“ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ”: Μαζικά και στο Βαλτινό

Το Βαλτινό ήταν ο επόμενος σταθμός του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στο δρόμο προς τη νίκη στις εκλογές της 18ης (αλλά, ΚΑΙ της 25ης) του Μάη, και, όπως σε κάθε προηγούμενο σταθμό της μεγάλης του πορείας προς την ανατροπή στο Δήμο Τρικκαίων, πραγματοποίησε μια ακόμη δυναμική συγκέντρωση, την Τετάρτη 7 Μάη, σε κεντρικό καφενείο του χωριού.

Ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης Δημήτρης Παπαθανασίου ήταν εκείνος που, απευθυνόμενος στους κατοίκους, ξεκαθάρισε πως μόνο με νίκη του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στις επερχόμενες εκλογές θα ανατραπεί το κατεστημένο που νέμεται τον Δήμο Τρικκκαίων εδώ και τουλάχιστον 40 χρόνια, τονίζοντας παράλληλα πως τυχόν νίκη των συνδυασμών των κ. Λάππα ή Παπαστεργίου θα χρησιμοποιηθούν από την συγκυβέρνηση των κ. Σαμαρά – Βενιζέλου ως ψήφος ανοχής στη σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική που εδώ και μια τετραετία εφαρμόζουν, με συνέπεια ακόμη πιο σκληρά μέτρα σε βάρος των μη προνομιούχων πολιτών. Ο ίδιος, ανέπτυξε τις βασικές θέσεις της παράταξης για την περιφέρεια, καλώντας ταυτόχρονα τους πολίτες να οργανωθούν σε συλλογικότητες και να διεκδικούν και τονίζοντας πως, όπου υπήρξαν τέτοιες μορφές πάλης, η απερχόμενη δημοτική αρχή αναγκάστηκε να υποχωρήσει και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των τοπικών κοινωνιών. Κλείνοντας, έκανε σαφή την τεράστια πολιτική σημασία που έχουν οι συγκεκριμένες εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση, και κάλεσε τους κατοίκους του Βαλτινού να στηρίξουν με την ψήφο τους το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ», ώστε να γίνει πράξη μια αριστερή, ριζοσπαστική δημοτική αρχή στα Τρίκαλα.

Στις ερωτήσεις που ακολούθησαν, τόσο ο ίδιος όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης που πήραν το λόγο τόνισαν την αναγκαιότητα αλλαγής στην κεντρική πολιτική σκηνή προκειμένου να μπορέσουν να υπάρξουν ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας, ενώ αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου εφόσον η παράταξη νικήσει στην διπλή εκλογική αναμέτρηση στις 18 και στις 25 του Μάη ξεκαθαρίστηκε πως στόχος του “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” είναι να αποφασίζουν οι ίδιοι οι δημότες για το τι πρέπει να γίνει στην περιοχή τους, κάτι που θα επιτευχθεί με τη σύγκληση λαϊκών συνελεύσεων και με την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία των τοπικών συμβουλίων.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα, είχε προηγηθεί περιοδεία σε Μέλιγο και Δενδροχώρι.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

kontra_valtino2 kontra_valtino1 kontra_valtino3

 

Αφήστε το σχόλιο σας