ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ : “Μπροστά στις κρίσιμες εκλογές” Reviewed by Momizat on . Σε λίγα 24ωρα οι πολίτες παίρνουν τις τύχες της χώρας και της κοινωνίας στα χέρια τους. Στις κρίσιμες κοινοβουλευτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής θα πρέπει Σε λίγα 24ωρα οι πολίτες παίρνουν τις τύχες της χώρας και της κοινωνίας στα χέρια τους. Στις κρίσιμες κοινοβουλευτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής θα πρέπει Rating: 0

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ : “Μπροστά στις κρίσιμες εκλογές”

fisaei kontra

Σε λίγα 24ωρα οι πολίτες παίρνουν τις τύχες της χώρας και της κοινωνίας στα χέρια τους. Στις κρίσιμες κοινοβουλευτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής θα πρέπει επιτέλους να αποτυπωθεί η πολιτική βούληση της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας που θα ανατρέψει τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των μνημονίων της σκληρής λιτότητας, της υποτέλειας στους δανειστές, της ύφεσης και της ανεργίας.

Το κυριότερο όμως για το «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» για μια δημοτική παράταξη που στηρίχθηκε από τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς και τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι με το εκλογικό αποτέλεσμα να αναδειχθεί αυτοδύναμη η κυβέρνηση της Αριστεράς, ώστε ανάμεσα στις άλλες προτεραιότητές της να θέσει τέρμα στην περίοδο της συνειδητής αποδυνάμωσης του ρόλου της Αυτοδιοίκησης, της περικοπής των δαπανών και της μείωσης του προσωπικού της, στον οικονομικό και θεσμικό της εκτροχιασμό, στη σταδιακή εκχώρηση αρμοδιοτήτων του Δήμου στην ιδιωτική πρωτοβουλία που αδημονεί για υπερκέρδη σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Άλλωστε το είχαμε τονίσει και στην προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών : οι λύσεις για το ξεπέρασμα της κρίσης στο χώρο της αυτοδιοίκησης θα εξαρτηθεί άμεσα από την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής των Σαμαρά-Βενιζέλου, συνδέοντας από τότε άμεσα το αποτέλεσμα τους με τη δρομολόγηση πολιτικών αλλαγών και στο επίπεδο της κυβερνητικής εξουσίας και την εκλογική ανάδειξη της κυβέρνησης της Αριστεράς .

Σε αυτήν λοιπόν την κρίσιμη πολιτική μάχη της 25ης Ιανουαρίου, καλούμε τα μέλη και τους φίλους του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα της στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ και των υποψηφίων βουλευτών του στα Τρίκαλα, έχοντας ψηλά τη σημαία της προσωπικής ανιδιοτέλειας, της ηθικής ηγεμονίας της Αριστεράς, μακριά από πολιτικούς παραγοντισμούς που τραυματίζουν τη συλλογικότητα και προάγουν προσωποκεντρικές επιλογές ξένες προς την ιδεολογία και την πρακτική της ριζοσπαστικής αριστεράς και οικολογίας.

Τρίκαλα 21 Ιανουαρίου 2015

Η Συντονιστική Επιτροπή της δημοτικής παράταξης

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή