Φυσικό αέριο στο δήμο Φαρκαδονας Reviewed by Momizat on . Είναι γεγονός μέσα στο 2021 θα αρχίσει η κατασκευή τού σταθμού φυσικού αερίου Και στους πρώτους μήνες του 2022 θα έχουμε φυσικό αέριο Στο δήμο μας. Η προσπάθεια Είναι γεγονός μέσα στο 2021 θα αρχίσει η κατασκευή τού σταθμού φυσικού αερίου Και στους πρώτους μήνες του 2022 θα έχουμε φυσικό αέριο Στο δήμο μας. Η προσπάθεια Rating: 0

Φυσικό αέριο στο δήμο Φαρκαδονας

Φυσικό αέριο στο δήμο Φαρκαδονας

Είναι γεγονός μέσα στο 2021 θα αρχίσει η κατασκευή τού σταθμού φυσικού αερίου Και στους πρώτους μήνες του 2022 θα έχουμε φυσικό αέριο Στο δήμο μας.

Η προσπάθεια που κάναμε σαν δημοτική αρχή άρχισε το τέλος 2017Το Δεκέμβριο του 2020 ανακοίνωσα ότι θα έρθει το φυσικό αέριο.

Στο δήμο μας Που ορισμένοι το αμφισβήτησαν.

Αρχή μου είναι ότι ποτέ δεν κάνω ανακοίνωση εάν δεν Είμαι απόλυτα σίγουρος το τι λέω η γράφω.

Στις 31 12 20 βγήκε το ΦΕΚ όπου Αναφέρει την έγκριση τού σταθμού φυσικού αερίου στο δήμο φαρκαδονας.

Είναι ένα έργο ανάπτυξης και πολυ συμπαντικό για την περιοχή μας και τα οικονομικά οφέλη για τους καταναλωτές ( οικιακής χρήσης και Επιχειρήσεων) θα είναι τεράστια.

Γι αυτό το λόγο μας κάνει υπερήφανος σαν δημοτική αρχή με έργα αναπτυξιακά και όχι βιτρίνας όπως μερικοί τα βαπτισαν.

Με τον σωστό προγραμματισμό που κάναμε για το δήμο μας και τους δημότες καταφέραμε πάρα πολλά.

Με εκτίμηση Θανάσης Μεριβακης

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "OΠKA ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ην επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου τη Φαρκαδόνα ζητά o Δήμος ΑΡΚΑΔΟΝΑ 08 ΔΕΚ 2017. 12:01 ΜΟΙΡΑΣΟΥΤΟ f A και τσύνδεση Μαλάχης του Δήμου Φαρκαδά Raoonic"

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή