"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Φως – Θερμότητα και Ήχος: H επόμενη διάλεξη Αυτογνωσίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Aυτή την Κυριακή – Ολοκληρώνονται οι εγγραφές!

Συνεχίζεται κανονικά και αυτή την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου, στις 6.30 μ.μ., στην ισόγεια αίθουσα επί της Ζωγράφου 2 (πίσω από το Πνευματικό Κέντρο) από τη Γνωστική Πολιτιστική-αφιλοκερδή –εταιρεία Samael-Lakhsmi, ο κύκλος των 22 διαλέξεων Αυτογνωσίας με ελεύθερη είσοδο. Το πέμπτο αυτό κατά σειρά θέμα έχει τίτλο: «Φως-Θερμότητα-Ήχος. 

Η δόνηση του ήχου όπως σχετίζεται με το ανθρώπινο σώμα». 

Θα εξηγηθεί γιατί η αποκρυστάλλωσή των τριών αρχών, του ήχου, του φωτός και της θερμότητας, σχετίζεται άμεσα με τη δημιουργία του σύμπαντος και θα αναλυθούν οι έννοιές τους και η τεράστια σημασία τους για την εσωτερική μας πορεία, μέσα από τη βαθειά εσωτερική διάσταση της Επιστήμης, της Φιλοσοφίας, της Τέχνης και του Μυστικισμού.  

Η διάλεξη θα επικεντρωθεί στη σημασία της δόνησης του ήχου και κατ’ επέκταση του Λόγου που Δημιουργεί και αποκρυσταλλώνει τις διάφορες μορφές ζωής. Θα σημειωθεί η σχέση του ήχου και της μουσικής, με το ανθρώπινο σώμα. 

Θα αναλυθεί η έννοια  των τσάκρας (καθώς και η δυνατότητα ενεργοποίησης τους) και των «μάντραμ». Ιδιαίτερη αναφορά, θα γίνει στη σημασία του Λόγου, που μπορεί να επηρεάσει τόσο την υγεία μας, όσο και την αφύπνιση της Συνείδησης, τη δημιουργία της ψυχής και του «υπερανθρώπου»…  

Υπενθυμίζεται ότι με το θέμα αυτό, ολοκληρώνονται οι εγγραφές, για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τη συνέχεια των μαθημάτων, με το συγκεκριμένο 1ο τμήμα της Κυριακής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης