Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων υποδέχεται  τη μεγάλη γιορτή της αγάπης! Στα Τρίκαλα το απόγευμα της Παρασκευή  σήμανε η έναρξη της γιορτής του χαμόγελου. Ο Δήμα Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων υποδέχεται  τη μεγάλη γιορτή της αγάπης! Στα Τρίκαλα το απόγευμα της Παρασκευή  σήμανε η έναρξη της γιορτής του χαμόγελου. Ο Δήμα Rating: 0

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Τρίκαλα

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Τρίκαλα

Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων υποδέχεται  τη μεγάλη γιορτή της αγάπης! Στα Τρίκαλα το απόγευμα της Παρασκευή  σήμανε η έναρξη της γιορτής του χαμόγελου. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων με τη συνδρομή εκατοντάδων λιλιπούτειων τρικαλινών, φωταγώγησε το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο! Το ύψους 33 μέτρων δέντρο ντύθηκε τα χρώματα της χαράς και, όπως επεσήμανε ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, σηματοδοτήθηκε πλέον η μεγάλη διοργάνωση . 

xristoygenniatiko-dentro

Ο 6ος Μύλος των Ξωτικών, που σήμερα Σάββατο ανοίγει επισήμως τις πύλες του, προσκαλεί  τους επισκέπτες στην πρωτεύουσα μιας γιορτής που εκπέμπει αισιοδοξία, αλληλεγγύη και χαρά.
Τα ξωτικά ήταν εκεί, στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων και χόρευαν, στους ρυθμούς των αγαπημένων τραγουδιών των ημερών. Και τρικαλινό συγκρότημα συνόδευε τον χορό που αυθόρμητα σήμανε για όλους, όσοι αντιμετώπιζαν έτσι το τσουχτερό κρύο.
Τα Χριστούγεννα στα Τρίκαλα, αυτή η μοναδική εμπειρία, μόλις ξεκίνησαν! Πρώτο ραντεβού, στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής, στα επίσημα εγκαίνια του Μύλου των Ξωτικών! Καλές γιορτές!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή