Φωτεινό παράδειγμα για όλες τις γυναίκες η Πατρίτσια Μπραζιώτη Reviewed by Momizat on . Τα θερμά συγχαρητήρια απευθύνει στο μέλος του, Πατρίτσια Μπραζιώτη, ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας για την επιτυχία της στις πανελλήνιες εξετάσεις.   «Ο Σύλλογο Τα θερμά συγχαρητήρια απευθύνει στο μέλος του, Πατρίτσια Μπραζιώτη, ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας για την επιτυχία της στις πανελλήνιες εξετάσεις.   «Ο Σύλλογο Rating: 0

Φωτεινό παράδειγμα για όλες τις γυναίκες η Πατρίτσια Μπραζιώτη

Φωτεινό παράδειγμα για όλες τις γυναίκες η Πατρίτσια Μπραζιώτη

Τα θερμά συγχαρητήρια απευθύνει στο μέλος του, Πατρίτσια Μπραζιώτη, ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας για την επιτυχία της στις πανελλήνιες εξετάσεις.

«Ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, και ευχόμαστε καλές σπουδές.

Μεταξύ των επιτυχόντων είναι το μέλος του Συλλόγου μας Μπραζιώτη Πατρίτσια, εργαζόμενη και μητέρα δύο παιδιών που δεν σταμάτησε να κυνηγά το όνειρο της, και το πέτυχε.

Φωτεινό παράδειγμα για όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται μέσα από τις υποχρεώσεις της οικογένειας, αλλά δεν ξεχνούν την προσωπικότητα τους και τα θέλω τους!!!

Συγχαρητήρια Patrycja Braziotys!!!».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή