Φωτιά σε αλυσίδα ρουχισμού στην Ξάνθη και μεγάλη καταστροφή στο κέντρο της πόλης Reviewed by Momizat on . Φωτιά από άγνωστη αιτία ξέσπασε λίγο πριν ις 9 το πρωί του Σαββάτου σε αλυσίδα ρουχισμούς στην οδό Καραολή, στην Ξάνθη. Πρόκειται για το κατάστημα TerraNova που Φωτιά από άγνωστη αιτία ξέσπασε λίγο πριν ις 9 το πρωί του Σαββάτου σε αλυσίδα ρουχισμούς στην οδό Καραολή, στην Ξάνθη. Πρόκειται για το κατάστημα TerraNova που Rating: 0

Φωτιά σε αλυσίδα ρουχισμού στην Ξάνθη και μεγάλη καταστροφή στο κέντρο της πόλης

Φωτιά σε αλυσίδα ρουχισμού στην Ξάνθη και μεγάλη καταστροφή στο κέντρο της πόλης

Φωτιά από άγνωστη αιτία ξέσπασε λίγο πριν ις 9 το πρωί του Σαββάτου σε αλυσίδα ρουχισμούς στην οδό Καραολή, στην Ξάνθη. Πρόκειται για το κατάστημα TerraNova που τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς αφού τόσο ο πρώτος όροφος όσο και ο δεύτερος τυλίχθηκαν στις φλόγες. Ελάχιστα εμπορεύματα διασώθηκαν ενώ το κτίριο εκκενώθηκε έγκαιρα και δεν κινδύνεψαν υπάλληλοι ή πελάτες.

Η Πυροσβεστική έφτασε έγκαιρα με 3 οχήματα και διέκοψε την κυκλοφορία ενώ η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από τουλάχιστον μία ώρα και αφού είχε καταστρέψει το κτίριο. Η παροχή του ρεύματος διακόπηκε προκειμένου να αποτραπούν μεγαλύτεροι κίνδυνοι για την περιοχή.

Το κατάστημα βρίσκεται δίπλα στο παλιό Χάνι και η πρόσβαση δεν είναι εύκολη από όλες τις πλευρές. Ο καπνός και η μυρωδιά κυρίευσαν το κέντρο της πόλης.

πηγή: xanthipress.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή