Φωτιά στη συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ βάζει η Bild – Αποκαλεί τον Έλληνα πρωθυπουργό «επαίτη» (Photo) Reviewed by Momizat on . Την ώρα που η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες βρίσκονταν σε εξέλιξη, η Bild δημοσίευε άρθρο με τίτλο «Η επιστροφή του επαίτη Ελληνα», αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπ Την ώρα που η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες βρίσκονταν σε εξέλιξη, η Bild δημοσίευε άρθρο με τίτλο «Η επιστροφή του επαίτη Ελληνα», αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπ Rating: 0

Φωτιά στη συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ βάζει η Bild – Αποκαλεί τον Έλληνα πρωθυπουργό «επαίτη» (Photo)

Φωτιά στη συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ βάζει η Bild – Αποκαλεί τον Έλληνα πρωθυπουργό «επαίτη» (Photo)

Την ώρα που η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες βρίσκονταν σε εξέλιξη, η Bild δημοσίευε άρθρο με τίτλο «Η επιστροφή του επαίτη Ελληνα», αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα.

Στο επιθετικό δημοσίευμα, η γερμανική εφημερίδα κάνει λόγο για την συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού με την Ανγκελα Μέρκελ, την Παρασκευή, κατά την οποία ο Αλέξης Τσίπρας θα θέσει το «κούρεμα του χρέους για το πτωχευμένο κράτος του».

Φωτιά στη συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ βάζει η Bild - Αποκαλεί τον Έλληνα πρωθυπουργό «επαίτη» (Photo)  - Media

«Για τη Μέρκελ, το αίτημα έρχεται σε λάθος χρόνο!», σημειώνει χαρακτηριστικά η γερμανική εφημερίδα.

«Επειδή, η καγκελάριος και ο υπουργός οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα το απορρίψουν όχι μόνο γιατί θα χαθούν γερμανικά κεφάλαια, αλλά και επειδή δέχονται πιέσεις, καθώς το ΔΝΤ, μετά από έναν χρόνο, δεν συμμετέχει στο τρίτο πακέτο διάσωσης».

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, ο Αλέξης Τσίπρας επανέρχεται με το ζήτημα διότι δέχεται πιέσεις. «Πολίτες και συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν ξεσηκωθεί ενάντια στον νόμο των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ενώ οι φήμες για εκλογές τον επόμενο χρόνο υπάρχουν και πάλι».

Σχόλια (1)

  • Ευρω εταιρες

    Αρχίζουν οι εταιροι στην ΕΕ να τραβουν το χαλι στον Έλληνα Πρωθυπουργό!
    Το έχουμε ξαναδει το έργο με τον Αντώνη Σαμαρά.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή