"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Φωτογραφίες: 6.000 Κινέζοι σε μια πισίνα για να αποφύγουν τον καύσωνα!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η μεγαλύτερη πισίνα της Κίνας μπορεί να χωρέσει περισσότερους από 6.000 ανθρώπους – Αυτό το Σαββατοκύριακο, με τις υψηλές θερμοκρασίες να ταλαιπωρούν τους Κινέζους, σε παραλίες και πισίνες παρουσιάστηκε το αδιαχώρητο

Ο καύσωνας, που έπληξε την Κίνα αυτό το Σαββατοκύριακο, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν τους 30 βαθμούς Κελσίου ανάγκασε τους Κινέζους, αλλά και τους τουρίστες στην χώρα, να αναζητήσουν μια ανάσα δροσιάς σε παραλίες και πισίνες.

Η μεγαλύτερη κοσμοσυρροή παρουσιάστηκε στην παραλία της πόλης Νταλιάν, στην κινεζική επαρχία Λιαονίνγκ, στο βορειανατολικό τμήμα της χώρας, όπου οι λουόμενοι με ομπρέλες και φουσκωτά στρώματα, ήταν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον ενώ δεν υπήρχε περίπτωση να κολυμπήσει κάποιος με άνεση στο νερό.

Όμως, τα «σκήπτρα» σε συνωστισμό κατέχει, όπως κάθε χρόνο, η πισίνα «Dead Sea», που βρίσκεται στο μεγαλύτερο water park της Κίνας, στην πόλη Luzhou. στη νοτιοδυτική επαρχία Σετσουάν. Η πισίνα έχει χωρητικότητα για 10.000 άτομα και αυτό το Σαββατοκύριακο την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι για να δροσιστούν από τον καύσωνα.

Καθώς το Σαββατοκύριακο η μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας εξέδωσε πορτοκαλί συναγερμό και προειδοποίησε για κύμα καύσωνα, οι Κινέζοι έπεσαν με τεράστια σωσίβια και φουσκωτά στρώματα στην πισίνα για να δροσιστούν, επειδή, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, το να κολυμπήσουν είναι μάλλον αδύνατον!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Από εδώ θα έρθει η ανάπτυξη;
    Με 30 βαθμούς Κελσίου και καταφεύγουν στις παραλίες και τις πισινες;
    Καημενε Έλληνα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης