Φωτογραφικό “ταξίδι” στην ιστορία της πόλης Reviewed by Momizat on . Δεδομένου ότι τα Τρίκαλα δεν διαθέτουν… παραλίες, μια βόλτα στα ποτάμια της περιοχής είναι ό,τι καλύτερο για τους ζεστούς μήνες και όχι μόνο. Γύρω στα 1968 με 1 Δεδομένου ότι τα Τρίκαλα δεν διαθέτουν… παραλίες, μια βόλτα στα ποτάμια της περιοχής είναι ό,τι καλύτερο για τους ζεστούς μήνες και όχι μόνο. Γύρω στα 1968 με 1 Rating: 0

Φωτογραφικό “ταξίδι” στην ιστορία της πόλης

Φωτογραφικό “ταξίδι” στην ιστορία της πόλης

Δεδομένου ότι τα Τρίκαλα δεν διαθέτουν… παραλίες, μια βόλτα στα ποτάμια της περιοχής είναι ό,τι καλύτερο για τους ζεστούς μήνες και όχι μόνο. Γύρω στα 1968 με 1969 στην περιοχή “Τσιπουλάκου” στον συνοικισμό των Σαραγίων Τρικάλων υπήρχε γήπεδο όπου οι πιτσιρικάδες του καιρού εκείνου επιδίδονταν στο άθλημα του ποδοσφαίρου.
Τους θερινούς μάλιστα μήνες δεν δίσταζαν αμέσως μετά τους αγώνες (ή και κατά την διάρκειά τους) να ρίξουν και μια βουτιά στα νερά του παρακείμενου ποταμού Αγιαμονιώτη. Για το κολύμπι βοηθούσε και η μορφολογία του εδάφους καθώς στο σημείο αυτό δημιουργούνταν μια μικρή αμμουδιά, γι’ αυτό και το προσωνύμιο της περιοχής “Άμμος”.

Σωτήρης Κύρμπας

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή