Φόβος για λουκέτο σε ΩΡΛ και Ουρολογική στο Νοσοκομείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Σε όλα σχεδόν τα νοσοκομεία της χώρας, υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας κάποιων κλινικών και από τον κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση το νοσοκομείο Τρι Σε όλα σχεδόν τα νοσοκομεία της χώρας, υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας κάποιων κλινικών και από τον κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση το νοσοκομείο Τρι Rating: 0

Φόβος για λουκέτο σε ΩΡΛ και Ουρολογική στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Φόβος για λουκέτο σε ΩΡΛ και Ουρολογική στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Σε όλα σχεδόν τα νοσοκομεία της χώρας, υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας κάποιων κλινικών και από τον κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση το νοσοκομείο Τρικάλων.

 Τα προβλήματα με το ιατρικό προσωπικό είναι πολλά με την κορύφωση να εστιάζεται αυτόν τον καιρό σε δύο κλινικές όπου ο κίνδυνος να μπει λουκέτο είναι ορατός . 
Πρόκειται για την ΩΡΛ και την Ουρολογική κλινική  , όπου στην πρώτη απέμειναν μόνο δύο γιατροί , αφού ο τρίτος αποτελεί παρελθόν  λόγω απόσπασης , ενώ από τους δύο γιατρούς ο ένας αποχωρεί σύντομα λόγω συνταξιοδότησης . 
Στην Ουρολογική απέμεινε μόνο ένας γιατρός ο οποίος παλεύει να τα βγάλει πέρα μόνος του .  Για το τι μέλει γενέσθαι πρέπει να απαντήσει η διοίκηση του νοσοκομείου , έγιναν ενέργειες για την κάλυψη των θέσων , πιό ήταν το αποτέλεσμα , γιατί δεν καλύφθηκαν μέχρι σήμερα , πως σκέφτεται να το αντιμετωπίσει ;

Εκτός και αν η  έλλειψη ρευστότητας και η έλλειψη προσωπικού, οδηγούν τις σκέψεις της διοίκησης να αποφασίσει  για προσωρινή αναστολή λειτουργίας κλινικών ή για συγχώνευση κλινικών με το νοσοκομείο Καρδίτσας. 
Επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά , επειδή έχουμε να κάνουμε με την υγεία των πολιτών , αν το θέμα είναι υπεράνω των δυνατοτήτων της διοίκησης τότε το λόγο έχουν ο υπουργός και οι βουλευτές της ΝΔ , όπως επίσης και οι τοπικοί βουλευτές της αντιπολίτευσης . 
nosokomeio2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή