Φόρος Υγείας… Reviewed by Momizat on . Ειλημμένη η απόφαση για επιβολή εισιτηρίου 25 ευρώ για την εισαγωγή στα νοσοκομεία από 1ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης Ειλημμένη η απόφαση για επιβολή εισιτηρίου 25 ευρώ για την εισαγωγή στα νοσοκομεία από 1ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης Rating: 0

Φόρος Υγείας…

Φόρος Υγείας…

Ειλημμένη η απόφαση για επιβολή εισιτηρίου 25 ευρώ για την εισαγωγή στα νοσοκομεία από 1ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Τόνισε ότι “δεν είναι τόσο τρομερό” και πρόσθεσε πως θα μπουν εισοδηματικά κριτήρια και όσοι έχουν εισόδημα κάτω των 11.000 ευρώ δεν θα πληρώνουν.
Παρά το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό ο κ. Γεωργιάδης είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τα σχετικά δημοσιεύματα και είχε δεσμευτεί να αντιπαρατεθεί με την τρόικα για το θέμα, μιλώντας στο Star ανέφερε πως είναι μνημονιακή υποχρέωση, πρόταση της προηγούμενης κυβέρνησης και “έδειξε” τη Βουλή, τονίζοντας ότι το μέτρο έχει ήδη ψηφιστεί.
Σε υψηλούς τόνους, ανέφερε πως “δεν μπορούμε σε αυτή τη χώρα να διαμαρτυρόμαστε συνέχεια” και ότι θα θεσπιστούν εισοδηματικά κριτήρια που θα είναι τα περίπου 11.000 ευρώ, ενώ σημείωσε πως “δεν είναι τόσο τρομερό να πληρώνει κάποιος για τους ανασφάλιστους συμπολίτες τους”, ενημερώνοντας ότι εκεί θα πηγαίνουν τα χρήματα.
Οι άνεργοι και ανασφάλιστοι δεν θα πληρώνουν, όπως ανέφερε.
Ερωτηθείς για το πώς θα ενημερώνονται τα νοσοκομεία για την εισοδηματική κατάσταση των ασθενών, ανέφερε πως θα πηγαίνουν εκεί με το ΑΜΚΑ, με το οποίο βρίσκονται όλα τα στοιχεία του.
Τέλος, διαβεβαίωσε πως μόνο για εξέταση ο ασφαλισμένος θα πληρώνει πέντε ευρώ.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή