Φώτα σε βασικούς δρόμους του ν. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Κώστας Αγοραστός: «Έργο οδικής ασφάλειας που διευκολύνει την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινότητες»   Στον ηλεκτροφωτισμό τμημάτων του οδικού δικτύου της Π Κώστας Αγοραστός: «Έργο οδικής ασφάλειας που διευκολύνει την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινότητες»   Στον ηλεκτροφωτισμό τμημάτων του οδικού δικτύου της Π Rating: 0

Φώτα σε βασικούς δρόμους του ν. Τρικάλων

Φώτα σε βασικούς δρόμους του ν. Τρικάλων

Κώστας Αγοραστός: «Έργο οδικής ασφάλειας που διευκολύνει την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινότητες»

 

Στον ηλεκτροφωτισμό τμημάτων του οδικού δικτύου της Π.Ε Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου προϋπολογισμού 200.000 ευρώ με τον ανάδοχο.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Με τις παρεμβάσεις αυτές βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων όπου υπάρχει ανάγκη. Πρόκειται για υποδομές απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών. Το έργο αυτό έχει θετικές επιπτώσεις στην οδική ασφάλεια των πολιτών, τον τουρισμό, την οικονομία και την κοινωνία. Με συνεργασία, σχέδιο, προγραμματισμό και συνέργεια υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τους πολίτες».

Η χρηματοδότηση του έργου είναι από Πιστώσεις ΚΑΠ Π.Ε. Τρικάλων 2013. Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία θα επιβλέψει και την κατασκευή του έργου. Τεχνικό αντικείμενο του έργου είναι:

Ο ηλεκτροφωτισμός των διασταυρώσεων των οδών στην εθνική επαρχιακή οδό Πύλης –Άρτας, των κόμβων Τρίκαλα -Μουζάκι και Τρίκαλα –Πύλη της οδού προς Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων και όπου προκύπτει ανάγκη συμπλήρωσης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού αρμοδιότητας Π.Ε. Τρικάλων. Προβλέπεται η τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων με λαμπτήρες Νa υψηλής πίεσης ισχύος 250 W, που θα τοποθετηθούν σε  γαλβανισμένους σιδηροϊστούς ύψους 9 μ. στα ερείσματα του δρόμου και στη γέφυρα, σύμφωνα με τα σχέδια.

  • Εθνική οδός Τρικάλων – Άρτας – Οδός Πύλης προς Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων ( ΣΜΑ )και Μουζάκι ( Είσοδος Πύλης ).
  • Οδός Πύλης προς Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων ( ΣΜΑ ) – Οδός Παλαιομονάστηρος – Μουζάκι .
  • Εθνική οδός Τρικάλων – Άρτας – Επαρχιακή οδός ( πρωτεύουσα ) προς Στουρναρέϊκα ( έξοδος Πύλης – 4ο χιλιόμετρο ).
  • Όλες οι θέσεις του οδικού δικτύου για τις οποίες θα κριθεί απαραίτητο να συμπληρωθεί το δίκτυο του ηλεκτροφωτισμού .

Ανάδοχος του έργο, που προέκυψε μετά από διαγωνισμό, είναι η εργοληπτική επιχείρηση «ΑΦΟΙ Γ. ΤΕΑ & ΣΙΑ ΕΕ».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή